duminică, decembrie 10, 2023

Între 4 și 6 mai 2023, se va desfășura la Arad a treia ediție a Forumului Economic Internațional „Relansarea dezvoltării și cooperării”

Din OrasÎntre 4 și 6 mai 2023, se va desfășura la Arad a treia ediție a Forumului Economic Internațional „Relansarea dezvoltării și cooperării”

Între 4 și 6 mai 2023, va avea loc la Arad a treia ediție a Forumului Economic Internațional „Relansarea dezvoltării și cooperării”. Această ediție va fi mai complexă și va fi dedicată atât antreprenorilor cu experiență, cât și celor aflați la început de drum, care caută strategii eficiente de afaceri. Forumul se adresează mediilor de afaceri din România, Republica Moldova, Serbia, Ungaria, Ucraina, Italia și nu numai, având ca scop oferirea unei platforme de promovare a afacerilor și dezvoltarea relațiilor între companii.

„Ne propunem să oferim participanților expertiza unor profesioniști din mediul academic și economic, convinși fiind că astfel își vor putea optimiza afacerile într-un context internațional tot mai provocator”, a transmis Ciprian Demeter, președinte al filialei Arad a Patronatului Național Român, coorganizator al evenimentului.

„Ca și edițiile precedente, forumul de la Arad – centrat în special pe domenii precum energie, sănătate și inovare -, care are ca parteneri Consiliul Județean Arad, Centrul Cultural Județean Arad și Universitatea Aurel Vlaicu, se adresează și companiilor din Republica Moldova, oferindu-le un format optim pentru promovare internațională”, a specificat Antoniu Martin președinte al Centrului Interregional de Advocacy și Democrație, coorganizator al forumului.

Companiile interesate de eveniment, pot obține informații suplimentare la adresa de e-mail: patronatulnationalroman.arad@gmail.com sau la numerele de telefon: 004-0767-539931 și 004-0744-544779.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole