sâmbătă, mai 18, 2024

George Chirilă trăiește ca într-un trib! Are două neveste și 16 copii!

MedicalGeorge Chirilă trăiește ca într-un trib! Are două neveste și 16 copii!

Scandal în Iași! Bărbatul cu două neveste și cei 16 copii ai săi trăiesc ca în trib! George Chirilă este protagonistul unei povestiri halucinante, care pare desprinsă din filmele cu indieni.

Acesta a ales să își trăiască viața departe de civilizație, împreună cu cele două surori cu care s-a căsătorit și cu care a făcut 16 copii! George Chirilă susține că și-a găsit fericirea în această situație, dar oare cât de fericiți sunt cei implicați în această relație?

Într-o apariție televizată, bărbatul a mărturisit că a început să iubească viața abia atunci când a decis să „taie capra în două” și să trăiască precum un om adevărat liber. „Am tăiat capra în două și deodată am trecut de partea cea mai simplă” De atunci, trăiește într-un stil tribalic, alături de cele două soții ale sale și cei 16 copii făcuți cu acestea.

George Chirilă spune că le iubește la fel de mult pe ambele soții, atât pe Mariana, cât și pe Nicoleta. Mariana i-a dat 10 copii, iar Nicoleta 6. Acesta a mărturisit că, la început, Nicoleta era doar o prietenă pentru el, dar s-a îndrăgostit de aceasta și acum o iubește la fel de mult ca și pe Mariana.

„Viața mea e tribală. Viața a avut valoare pentru mine de când mi-am luat-o în propriile mâini. Când a depins de alții nu a avut prea mare valoare pentru mine. Mi-am înțeles vocația, cum pot să îi ajut mai bine pe semenii mei”, a mai declarat ieșeanul George Chirilă la „Asta-i România”.

„Este posibil să iubiți două femei?”, l-a întrebat reporterul emisiunii. „Vă spun sincer că da”, a răspuns el.

Povestea lui George Chirilă este una demnă de un scenariu de film! Dar oare cum vor fi priviți cei 16 copii ai săi de către societate? Oare cum se simt cele două surori, care împart același bărbat? Rămâne de văzut dacă această relație atipică va supraviețui sau nu.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole