duminică, decembrie 10, 2023

Cu câți spune Bianca Drăgușanu că s-a iubit, și de la care a încasat-o?

MedicalCu câți spune Bianca Drăgușanu că s-a iubit, și de la care a încasat-o?

Bianca Drăgușanu este o vedetă controversată a showbiz-ului românesc, care a avut mai mulți iubiți celebri. Cu toate acestea, puțini sunt cei care cunosc poveștile de dragoste ale blondinei și relațiile abuzive prin care a trecut. Iată cu cine s-a iubit Bianca Drăgușanu și cine a tratat-o ca pe o minge de fotbal.

În 1999, la doar 16 ani, Bianca Drăgușanu și-a făcut debutul televizat în cadrul emisiunii „Din dragoste”, prezentată de Mircea Radu la Antena 1. Aceasta a venit pentru a recâștiga iubirea unui tânăr pe nume Mihai Mătușoiu, dar destinul a dus-o spre alt bărbat.

Întrebată fiind câți bărbați a avut în viața ei, Bianca a răspuns fără să ezite: „Știi ce nu înţeleg eu? Toată lumea spune despre mine că sunt o curvă. Nu sunt o curvă, am iubit în viaţa mea doar trei bărbaţi, asta nu înseamnă că sunt curvă. Sunt femei care s-au culcat cu mult mai mulţi bărbaţi şi nu le mai arată nimeni cu degetul.

La 20 de ani l-a cunoscut pe Coco Păun

La vârsta de 20 de ani, Bianca l-a cunoscut pe Coco Păun, cu care a trăit o poveste de dragoste tumultoasă timp de patru ani. În această relație, pentru prima dată, vedeta s-a confruntat cu violența fizică. Coco Păun a fost bărbatul care a snopit-o în bătaie, iar urmele acestor agresiuni au rămas mult timp pe picioarele blondei. Se spune că aceasta a fost bătută pentru că s-ar fi dus să-i povestească partenerei lui Coco Păun despre relația lor.

Ulterior, Bianca a avut relații cu mai mulți bărbați celebri, printre care și Adrian Cristea și Victor Slav. Cu toate acestea, nicio relație nu a fost lipsită de controverse și probleme. Adrian Cristea a fost acuzat că ar fi agresat-o pe Bianca într-un club de noapte, în timp ce Victor Slav a fost criticat pentru modul în care a tratat-o pe fosta sa parteneră în timpul unei emisiuni TV.

Bianca Drăgușanu a pus mâna pe Cătălin Botezatu!

Câteva luni mai târziu, după despărțirea de Coco Păun, Bianca Drăgușanu a fost surprinsă în timp ce făcea dragoste în mare cu designerul Cătălin Botezatu. Cei doi s-au afișat ulterior peste tot împreună și își jurau iubire veșnică.

“Eu şi Bote suntem suflete pereche. I-am zis că alta ca mine nu o să mai găsească. ”, povestea Bianca.

Însă și în această relație, s-ar părea că Bianca a avut parte de o mică „corecție” sau cel puțin așa afirma blonda la vremea respectivă. “Mi-a dat două palme, m-a izbit de ușă și asta a fost tot”, a declarat Bianca Drăgușanu la acea vreme, relatează wowbiz.ro. Pe de altă parte, îndrăgitul designer a spus că nu a fost vorba de violență domestică și că doar a împins-o. Totul s-a petrecut într-o noapte, pe la ora 01:00, după ce Cătălin Botezatu a intrat cu cheia proprie în apartamentul ei și după ce i-a aruncat în față câteva reviste mondene.

Adrian Cristea și Victor Slav au fost și ei pe lista Biancăi!

După relația cu Cătălin Botezatu, Bianca și-a îndreptat atenția către Adrian Cristea. Cei doi au trăit o poveste de dragoste tumultoasă, presărată cu multe despărțiri și împăcări. Într-un final, au decis să meargă pe drumuri separate. Ulterior, Bianca s-a îndrăgostit de Victor Slav cu care s-a cununat civil pe 6 septembrie 2013. Cununia religioasă și nunta propriu-zisă le-au făcut pe 29 septembrie 2013. Nașii lor de cununie au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni, însă, după ce au devenit soţ şi soţie, cei doi au divorțat.

Povestea însă nu a ajuns la final în 2014. Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a dezvăluit că este însărcinată. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016, iar, după aproximativ doi ani de la nașterea fetiței lor, Bianca Drăgușanu și Victor Slav au decis să pună punct definitiv relației lor.

Bianca Drăgușanu a mai susținut la un moment dat că fostul fotbalist Adrian Cristea și Victor Slav sunt singurii care nu au lovit-o.

Bianca Drăgușanu, îndrăgostită de Tristan Tate

Bianca s-a cuplat cu Tristan Tate, un fost sportiv de performanță, englez de origine, stabilit în România. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni, însă… viziunile diferite în privința vieții și-au pus amprenta asupra relației lor.

Bianca Drăgușanu s-a căsătorit și cu Alex Bodi

În 2019, Bianca Drăgușanu l-a cunoscut pe Alex Bodi și s-a căsătorit civil cu el pe 1 august. Ceremonia a fost organizată în mare secret, iar la eveniment au participat doar câțiva prieteni apropiați. Fosta prezentatoare de la Kanal D a divorțat însă de afacerist, la notar, pe 10 martie 2020. Apoi, au urmat o serie de despărțiri și împăcări cu momente tensionate, iar acum cu dezvăluirile făcute de Bianca, despre bătăile încasate de la fostul ei soț.

“(…) Mi-am asumat, mi-am asumat faptul că am greșit, pentru că am tăcut și am iertat (…). Pozele pe care vi le-am arătat pe Instagram sunt în urma unor violențe pentru care eu am depus și o plângere. Pentru pozele în care am fost snopită în bătaie, am depus și o plângere penală.

“Cam asta am fost eu, cam asta sunt eu, și cam asta voi fi de azi înainte. Concluzia e că nu mă sperie pozele pe care le dați cu mine când am fost operată, prin metoda asta e un fel de șantaj… ăsta e trecutul meu, prezentul meu și de aici începe o altă poveste. Toți trădătorii să se spele cu pozele mele pe cap. (…).

Sunt o femeie independentă, asumată, liberă și fericită și foarte bucuroasă cu tot ce i se întâmplă. Mi-ar plăcea să cred faptul că am învățat din greșelile mele! Vă dau câteva sfaturi utile, nu treceți cu vederea atât de ușor peste infidelitate și agresivitate, purtați-vă mai rece cu oamenii că, de la căldură, se strică”, a mai precizat fosta soție a lui Alex Bodi.

Bianca Drăgușanu s-a cuplat și cu Gabi Bădălău

După ruptura definitivă dintre ea și Alex Bodi, Bianca Drăgușanu s-a cuplat cu Gabi Bădălău. Cei doi au petrecut clipe minunate împreună în cel mai populat oraș al Emiratelor Unite Arabe, dar și în Maldive. Însă, nu a durat prea mult nici această relație căci Bianca și Gabi și-au spus adio, iar ea nici nu mai recunoaște că au fost împreună.

“(…). Sunt o femeie independentă, asumată, liberă și fericită și foarte bucuroasă cu tot ce i se întâmplă. Mi-ar plăcea să cred faptul că am învățat din greșelile mele! Vă dau câteva sfaturi utile, nu treceți cu vederea atât de ușor peste infidelitate și agresivitate, purtați-vă mai rece cu oamenii, că, de la căldură, se strică”, a declarat afacerista

În ciuda acestor experiențe neplăcute, Bianca Drăgușanu și-a continuat cariera în lumea showbiz-ului și și-a găsit liniștea alături de Alex Bodi, afaceristul cu care s-a căsătorit și a format o familie. Cu toate acestea, se pare că nu a scăpat de controverse și probleme în relația sa actuală, care de-a lungul timpului au fost dezvăluite în public.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole