luni, aprilie 22, 2024

CFR Călători a anunţat că minivacanţa de 1 Mai aduce legături directe inclusiv din Arad

Din OrasCFR Călători a anunţat că minivacanţa de 1 Mai aduce legături directe inclusiv din Arad

CFR Călători anunță că, în perioada minivacanței de 1 Mai, se vor asigura legături directe din toată țara către litoral, inclusiv din Arad. În plus față de trenurile deja existente în programul de circulație, compania va asigura legături cu trenuri directe spre Constanța și stațiunile de pe litoral, inclusiv Mangalia, din București Nord, Iași, Suceava, Arad, Craiova, Satu Mare, Baia Mare, Oradea, Cluj Napoca, Târgu Mureș și Brașov.

De asemenea, călătorii din întreaga țară vor beneficia de conexiuni rapide din capitală, datorită unui mers de tren cadențat (la 1-2 ore) pe ruta București Nord – Constanța. Compania va suplimenta și trenurile pe cele mai solicitate rute, în funcție de disponibilitățile tehnice de material rulant, cu vagoane clasă, de dormit și cușetă, pentru a asigura mobilitatea pasagerilor în condiții de siguranță, securitate și confort către destinațiile de vacanță.

CFR Călători a anunțat că au fost lansate două curse directe între Arad și litoral, IR 1922 cu plecare din Arad în zilele de 27 și 30 aprilie la ora 18:04, și sosire în Mangalia în zilele de 28 aprilie și 1 mai la ora 10:21. Returul va fi asigurat de IR 1920, cu plecare din Mangalia în zilele de 28 aprilie și 1 mai la ora 18:20, și sosire în Arad în zilele de 29 aprilie și 2 mai, la ora 11:25. Biletele pot fi achiziționate de la casele din gări, de pe pagina de internet www.cfrcalatori.ro sau din aplicația mobilă dedicată vânzării de bilete de tren.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole