luni, aprilie 22, 2024

Se fac recrutări de personal la IPJ Arad

Din OrasSe fac recrutări de personal la IPJ Arad

În perioada 20 aprilie – 5 mai, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, Serviciul Resurse Umane al Inspectoratului de Poliție Județean Arad desfășoară recrutări pentru sesiunea aprilie – iunie 2023 a concursurilor de admitere în unitățile de învățământ postliceal ale Ministerului Afacerilor Interne. Cererile de înscriere trebuie depuse exclusiv în format electronic, prin email, pe adresa resurseumane@ar.politiaromana.ro, utilizând cererea-tip prevăzută în Anexa 2 la anunțul de recrutare.

Concursul de admitere se va desfășura la Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” din Câmpina și la Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” din Cluj Napoca. Locurile disponibile sunt comune, pentru femei și bărbați, iar candidații se pot înscrie la o singură școală postliceală a M.A.I. Informații detaliate despre oferta educațională, condițiile de recrutare, documentele și formularele necesare și despre concursul de admitere pot fi găsite gratuit Aici.

În plus, până la data de 19 mai 2023, Inspectoratul de Poliție Județean Arad va realiza și recrutarea pentru instituțiile de învățământ superior ale M.Ap.N. și S.R.I., precum și pentru unitățile de învățământ postliceal ale M.Ap.N., pentru locurile M.A.I. Informațiile detaliate despre această recrutare sunt de asemenea disponibile la link-ul indicat mai sus.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole