marți, mai 21, 2024

O româncă care a reușit în dragoste! Este înnebunită după milionarul care administrează Statuia Libertății, care a răsfățat-o ca o prințesă în Jamaica

MedicalO româncă care a reușit în dragoste! Este înnebunită după milionarul care administrează Statuia Libertății, care a răsfățat-o ca o prințesă în Jamaica

Iasmina Milutinovici-Hill trăiește visul american de câțiva ani, după ce s-a căsătorit cu Bradford Aaron Hill, milionarul care administrează celebra Statuie a Libertății. În ciuda diferenței de vârstă de 34 de ani, cei doi s-au îndrăgostit și și-au făcut o familie frumoasă, în prezent fiind părinții a doi băieți, Michael și David.

Cu ocazia zilei de naștere a Iasminei, care a împlinit 32 de ani, soțul a surprins-o cu o superbă vacanță. După o croazieră de lux, întreaga familie a ajuns în Jamaica, iar blonda s-a simțit ca o prințesă. S-a pozat în costum de baie sau la apus, bucurându-se de peisajul de vis sau de surprizele romantice pe care soțul i le-a pregătit la malul mării.

Deși a născut de două ori în ultimii patru ani, timișoreanca arată superb, având tinerețea și genele bune de partea ei, așa că se pozează fără rețineri în costum de baie sau în ținute cu decupaje.

Nu numai în vacanțele de care nu duce deloc lipsă se poate bucura Iasmina de priveliști de poveste, ci are parte de asta și din confortul casei sale, un apartament de lux aflat în inima Manhattanului.

Cum l-a cunoscut românca pe milionarul american
Iasmina și Bradford nu se iubesc de ieri sau de azi, ci sunt împreună de opt ani, iar în 2018 au făcut o nuntă spectaculoasă, în incinta Rockefeller Plaza din New York, urmată de o lună de miere într-un resort exclusivist din Miami.

Românca ș-a cunoscut pe administratorul Statuii Libertății în 2014, timp ce aceasta se afla pentru câteva luni în SUA, într-un program dedicat studenților, numit Work and Travel.

„Am plecat cu Work & Travel, la master. Am avut un scop, să rămân acolo, am fost îndrăgostită de Manhattan. Am ales orașul New York pentru că mi s-a spus că pot lucra la Statuia Libertății. M-am dus și asta a fost. N-am să uit când am ieșit din metrou. Simțeai pulsul, pentru că e un oraș agitat. La Statuie a fost fain, dar foarte agitat. Inițial, am servit mâncare. Am venit printre primii și de asta aveau nevoie. Apoi au văzut că mă pricep la oameni și m-au pus hostess, să conduc oamenii la cafenea. A fost fain. L-am observat, dar nu știam cine este, în schimb mi-am dat seama că nu era un client. Venea să-și ia masa și îl salutam, îl conduceam. Îi zâmbeam și într-o zi m-a întrebat dacă vreau să merg la un concert Katy Perry, am zis: ‘Sigur că da’. Am vrut să merg la concert. Ne-am simțit foarte bine. Am sărit să-l pup, așa zice el, eu zic că el a făcut primul pas. A fost un fel de întâlnire, dar nu neapărat. Apoi m-am întors în țară în toamnă și am ținut legătura. M-a vizitat în România, în București, pentru că eram la facultate. Ne-am tot vizitat și, după ce am terminat masterul, m-am întors în America și am lucrat în continuare pentru el, dar în domeniul meu, eu am făcut relații publice și social media. Am avut viză de lucru, am aplicat la master acolo, iar după mi-am obținut green card tot prin serviciu. După ne-am și căsătorit. M-a atras la el că a fost atât de gentleman, era așa de timid, de modest, în ciuda faptului că era patron”, povestea acum ceva vreme Iasmina despre cum i s-a schimbat viața în decurs de câțiva ani.

 

 

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole