duminică, decembrie 10, 2023

Dana Budeanu nemachiată, la 43 de ani! „Sunt prea deșteaptă ca să fiu frumoasă!”

MedicalDana Budeanu nemachiată, la 43 de ani! „Sunt prea deșteaptă ca să fiu frumoasă!”

Dana Budeanu a uimit fanii de pe Instagram postând fotografii în care apare nemachiată. Criticul de modă este recunoscut pentru aparițiile sale impecabile și extravagante, dar de data aceasta a decis să se prezinte așa cum este, fără filtre sau machiaj!

Dana Budeanu, nefardată!

Dana Budeanu, în vârstă de 43 de ani, este cunoscută drept cel mai popular critic de modă din România și este apreciată de mulți dintre fanii săi pentru verdictele pe care le dă în emisiunile sale. Deși rareori apare fără machiaj în fața camerelor de filmat, Dana Budeanu a decis să își arate fanilor cum arată în mod natural.

Deși mulți ar crede că vedetele ar trebui să arate perfect tot timpul, Dana Budeanu consideră că frumusețea nu este atât de importantă și că este mult mai valoros să fii deștept decât să fii frumos. Ea a scris pe Instagram: „Sunt prea deșteaptă ca să fiu frumoasă”.

 

Dana Budeanu este cunoscută și pentru verdictele sale dure și directe. Ea a început să devină din ce în ce mai populară odată cu emisiunea „Vorbește lumea” de la PRO TV, unde avea o rubrică dedicată modei. Datorită succesului acestei rubrici, vedeta a decis să treacă în mediul online, unde a devenit și mai populară.

Dana Budeanu. siluetă de invidiat!

Criticul de modă este recunoscută și pentru silueta sa de invidiat. Ea a dezvăluit că secretul său este o dietă atipică, care include o rodie dimineața și, uneori, tort seara. Vedeta a explicat că nu îi plac fructele și că doar ananasul mai reprezintă o alternativă la rodie.

„Mănânc tort în fiecare noapte. Dacă sar o noapte, mă trezesc din somn și mănânc. Când nu mănânc rodie dimineața, mănânc tort. Eu dau rețetele la o cofetărie și lucrătoarele de acolo le prepară”, a spus Dana Budeanu.

Dana Budeanu este o femeie de afaceri de succes, cu un master în European Business la London School of Economics și un doctorat în integrare europeană la University College London. Ea are două fiice gemene în vârstă de 18 ani.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole