marți, mai 21, 2024

Scandalul dintre Bia Khalifa și Fulgy nu s-a terminat! Vedeta vine cu acuzații grave: „Mă amenința de pe un cont fals”

MedicalScandalul dintre Bia Khalifa și Fulgy nu s-a terminat! Vedeta vine cu acuzații grave: „Mă amenința de pe un cont fals”

Scandalul dintre Bia Khalifa și Fulgy continuă să facă valuri! Vedeta blondă aduce acuzații grave artistului și afirmă că a fost amenințată chiar și de pe conturi false de socializare. Bia Khalifa s-a confesat în fața Corneliei Ionescu și a discutat despre cele mai dificile, dar și cele mai frumoase momente din viața ei, inclusiv despre scandalul de proporții în care a fost implicată în urma despărțirii de fostul iubit.

Bia Khalifa susține că nu a fost niciodată părăsită

„Nu am fost părăsită niciodată în viața mea. Eu nu am fost părăsită. I-am lăsat eu pe ei pentru că mă plictisesc repede.

Când îmi dau seama ce speță de oameni sunt. Nu îmi fac față mie bărbații. Mie îmi place ca bărbatul să fie bărbat și femeia să fie femeie”, a mai precizat Bia Khalifa.

Blondina afirmă că dorește doar să i se facă dreptate și să fie despăgubită pentru bunurile pe care susține că Fulgy le-a distrus. De asemenea, ea a adăugat că a primit amenințări chiar și de pe conturi false de socializare, ceea ce a fost foarte înspăimântător pentru ea. În concluzie, scandalul dintre Bia Khalifa și Fulgy este departe de a se fi încheiat, iar aceste noi acuzații vor atrage cu siguranță atenția publicului.

„Eu nu sunt disperată după atenție așa cum era el. Tremura de nervi și mă obliga să fac Tik-Tok-uri cu el. Mă ținea în casă(…) Mă amenință de pe un cont fake și oricum mă amenința și așa mai departe, numai că în instanță trebuie să dovedești.

Eu am ceva înregistrări, dar chestiile acestea nu o să le fac niciodată publice pentru că eu vreau să câștig procesul acesta și o să-l câștig, atâta pot să spun”, a mărturist Bia Khalifa, la Online Stoy by Cornelia Ionescu.

Ce spune Bia despre procesul cu fiul Clejanilor

Bia Khalifa a povestit, în repetate rânduri, că își va căuta dreptatea în instanță și așa a și fost. În prezent, blondina este convinsă că va câștiga procesul pe care îl are cu Fulgy și spune că nu vrea nimic mai mult decât lucrurile pe care le are în continuare la el acasă și să fie rezolvate problemele cu laptopul pe care susține că l-a distrus acesta.

„Eu doar am vrut să îmi iau chestiile mele înapoi. Am avut o înțelegere amiabilă pe care nu au respectat-o. Vreau să îmi iau lucrurile, hainele și să îmi repare bunurile, adică laptopul pe care am proiecte nu doar ale mele, ci și ale altor persoane care s-au folosit de laptopul meu. Asta a fost înțelegerea. Nu am primit nimic, nu s-a întâmplat nimic, dar urmează. Atâta pot să spun”, a mai adăugat blondina cea hot.

 

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole