sâmbătă, mai 18, 2024

Primăria Municipiului Arad anunţă deschiderea procedurii de transparenţă decizională privind proiectul de întreținere și reparații a fântânilor arteziene și țâșnitorilor de apă din oraș

Din OrasPrimăria Municipiului Arad anunţă deschiderea procedurii de transparenţă decizională privind proiectul de întreținere și reparații a fântânilor arteziene și țâșnitorilor de apă din oraș

Primăria Municipiului Arad a anunțat deschiderea procesului de transparență decizională în ceea ce privește elaborarea unui proiect de hotărâre care vizează aprobarea unor măsuri pentru reglementarea „Serviciului de întreținere și reparații fântâni arteziene, bazine ornamentale, cișmele și țâșnitori de apă din domeniul public al Municipiului Arad”.

Proiectul de hotărâre se referă la aprobarea Studiului de fundamentare nr. 31.123/Z2/11.04.2023 care justifică necesitatea și oportunitatea înființării acestui serviciu și aprobarea gestionării acestuia prin gestiune directă, prin atribuirea directă a serviciului către S.C. Recons S.A.

De asemenea, proiectul prevede înființarea Serviciului de întreținere și reparații fântâni arteziene, bazine ornamentale, cișmele și țâșnitori de apă în Municipiul Arad și aprobarea Regulamentului nr. 31.234/Z2/11.04.2023 de administrare a acestui serviciu, precum și încredințarea directă a acestuia către S.C. Recons S.A., conform prevederilor legale aplicabile.

Documentația este disponibilă pentru consultare pe pagina de internet a Primăriei, la sediul instituției și la Serviciul Relații cu Publicul în anumite zile și ore. Propunerile, sugestiile și opiniile cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ pot fi depuse până la data de 01 05 2023 prin formularul online de pe pagina de internet a instituției, prin e-mail sau prin poștă. Acestea vor fi publicate pe pagina de internet a instituției, iar nepreluarea lor va fi justificată în scris. De asemenea, este posibilă organizarea unei întâlniri publice pentru a dezbaterea proiectul de act normativ, la cererea unei asociații legal constituite sau a unei alte autorități sau instituții publice, până la data de 01 05 2023.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole