marți, mai 21, 2024

Loredana Groza și-a părăsit soțul și s-a mutat în India!

MedicalLoredana Groza și-a părăsit soțul și s-a mutat în India!

Loredana Groza a plecat din România! Și-a părăsit soțul și și-a luat și fata cu ea! Este pentru prima dată când face acest lucru. Prietenii ei au mărturisit că vrea o pauză de la concerte și de la emisiuni.

„A plecat acum două zile, a renunțat la spectacole”

Ea a lăsat totul, anulându-și toate concertele, și a plecat să se regăsească în India. „Loredana s-a întors în India, cu fată cu tot. La Guru, la cel care a fost pe aici. Vrea să-și facă și piese în atmosfera și cu muzica de acolo. De-ale ei. Mi-a zis, că ce, nu merge să-și ia și ea o vacanță? De 36 de ani cântă, dar nu a avut niciodată un concediu.

Mereu unde a fost plecată, în lumea asta, în Brazilia sau în altă parte, motivul a fost participarea sa la concerte. La fel și în Canada, de câte ori a fost și pe acolo. Și când a ajuns data trecută, în India, și atunci a făcut un cântec. Așa e când pasiunea nu te lasă. A plecat acum două zile, a renunțat o lună la spectacole, cât timp va sta acolo”, a declarat tatăl cântăreței, Vasile Groza.

De ce a plecat Loredana Groza în India?

El a mărturisit că a vizitat la rândul lui India, și că este o diferență mare de cultură. Ân plus, este un privilegiu să ajungi într-o astfel de destinație.

„Și eu am fost cu ea, și eu sunt bolnav de atmosfera de acolo. E o țară care nu și-a pierdut istoria și tradiția. Și totuși e la vârful tehnicii moderne, în rând cu toată lumea. E un privilegiu să poți pune piciorul în această parte a lumii, cu totul și cu totul aparte decât alte locuri ale planetei. Îi fericesc pe toți ce pot ajunge în aceste locuri de poveste, în care devii părtaș la o secvență de viață originală. Uiți că ești pământean acolo. Poporul acesta nu se îmbrâncește la cozi, strada o treci pe unde poți. Peste tot sunt numai vaci, iar dacă se culcă una în intersecție, trebuie să aștepți să se trezească. Ca o imagine, pe stradă găsești oameni cu picioare goale, se păstrează primitivismul ăla modern. Cristi a văzut o vacă cum mânca de pe o mașină încărcată cu trandafiri, la o nuntă, toate florile, dar nimeni nu zicea nimic”, a mai spus acesta.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole