marți, mai 21, 2024

Ilie Năstase a vorbit despre cele 2.500 de femei din viața lui! „Murea racheta până acum”

MedicalIlie Năstase a vorbit despre cele 2.500 de femei din viața lui! „Murea racheta până acum”

Ilie Năstase, scandalosul fost jucător de tenis, a făcut dezvăluiri explozive într-un interviu pentru un podcast. Sportivul a vorbit despre cele 2.500 de femei cu care s-a zvonit că s-ar fi culcat, declarând că adevărul este altul decât cel care circulă în presă.

Năstase a dezvăluit că nu a avut niciodată 2.500 de partenere sexuale, afirmând că numărul este mult mai mic. Fostul tenismen a povestit și despre momentele importante din viața sa, inclusiv despre drama prin care a trecut tatăl său.

În plus, Ilie Năstase a menționat că există o singură femeie care contează cu adevărat în viața lui și că este dedicat în totalitate acesteia. În ceea ce privește restul relațiilor sale, Năstase a recunoscut că a avut multe aventuri pasagere, dar că adevărul este departe de cele 2.500 de femei.

„Dacă aveam 2.500 de femei, îmi murea racheta până acum. Singura femeie care contează este ultima”, a mărturisit Ilie Năstase.

„O englezoaică mi-a scris cartea. Era documentată pe sport, ea i-a scris-o și lui David Beckham. Mereu îmi spunea că stau cu fetele, că am un fan club. N-aveam timp să fac prostii atunci. Eram prin turnee… Aveam o casă lângă Paris și în fiecare seară povesteam cu ea câte trei ore.

În ultima seară, am luat o sticlă de vin roșu. Și îi zic: «Hai să fiu sincer cu tine! Ți-am tot zis că am avut 200 de femei, ba 400… Dar uite, acum mă confesez! Mi-a fost rușine de tine, dar am băut paharul ăsta de vin și îți recunosc că am avut 2.500 de femei». «Asta am așteptat de la tine!», mi-a zis. Și-așa a rămas! Am mințit-o. Nu se poate să ai atâtea. N-ai cum. Doar nu puteam să le număr și să le trec în computer”, a povestit Ilie Năstase, pentru Gazetă.

Fostul tenismen a avut o viață amoroasă controversată și a fost însurat de cinci ori. Cea mai recentă relație este cea cu Ioana Simion.
„Era cam la 10 metri de mine. Încă n-o vedeam bine, dar se mișca bine (…) Când s-a întors la masă, am chemat chelnerul și i-am zis: te rog frumos, pot să-i trimit o băutură domnișoarei de acolo?
La care fata mea, care are 13 ani, îmi spune: nu se face așa ceva, pe mine mă duci acasă! Am rămas blocat. Am lăsat-o să plece.

Am mai chemat o dată chelnerul. A spus că ea nu bea alcool, dar a ridicat paharul. În următorul minut, m-am dus la masă cu tupeu! Dacă n-avem tupeu la 72 de ani, când naiba să avem?”, a povestit Ilie Năstase.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole