sâmbătă, mai 18, 2024

De ce divorțează Ioana Popescu? „Am ajuns în pragul disperării!”

MedicalDe ce divorțează Ioana Popescu? „Am ajuns în pragul disperării!”

Ioana Popescu a anunțat într-un interviu emoționant că se desparte de soțul ei, Ion Lorinczi. A fost sinceră și a recunoscut că a fost o perioadă grea pentru ea și că a suferit mult din cauza acestei decizii. Totuși, ea a găsit puterea de a merge mai departe și de a-și construi propria fericire. Ea a încurajat și pe alții să facă la fel și să nu rămână blocați în situații nefericite.

Ioana Popescu, sinceră și respectuoasă!

Deși Ioana Popescu și Ion Lorinczi au decis să se despartă, ea a menționat că își va păstra respectul față de el și că vor rămâne în relații bune. Ea a subliniat că nu vrea să îi facă rău și că speră să își găsească fericirea și să meargă mai departe în viață.

Decizia Ioanei Popescu de a se despărți de soțul ei a surprins multe persoane, iar mulți fani au fost afectați de aceste vești triste. Cu toate acestea, Ioana a arătat că își respectă decizia și că este hotărâtă să continue să lupte pentru propria fericire. Îi dorim numai bine în continuare și sperăm că amândoi vor găsi pacea și fericirea pe care o caută.

“Nu prea sunt foarte fericită. Am decis să mă despart definitiv de soțul meu. Poate lumea nu înțelege cât îmi iubesc și mi-am iubit pisica. Dar asta a fost cireașa de pe tort, faptul că eu i-am lăsat-o la el în grijă, ca să nu cadă de la etajul 8. I-a dat și pește, și ficat și ouă, ea nu avea voie să mănânce. Asta a fost bomboana de pe colivă.”

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole