sâmbătă, mai 18, 2024

Atenție! Traficul auto va fi restricționat total în intersecția străzii Prof.dr. Aurel Ardelean (fosta str. Pădurii) cu strada Bodrogului

Din OrasAtenție! Traficul auto va fi restricționat total în intersecția străzii Prof.dr. Aurel Ardelean (fosta str. Pădurii) cu strada Bodrogului

Începând cu data de 24 aprilie și până pe 5 mai 2023, traficul auto va fi complet restricționat în intersecția străzii Prof.dr. Aurel Ardelean (fosta str. Pădurii) cu strada Bodrogului.

„Restricția de circulație este avizată de Comisia de sistematizare a circulației din municipiul Arad, în vederea executării lucrărilor prevăzute în cadrul proiectului „Refacție linie cale de tramvai și a rețelei aeriene de contact aferente în municipiul Arad – tronsonul IV – strada Pădurii (între str. Abatorului și str. Condurașilor)”, comunică reprezentanţii Primăriei.

Pentru a reduce neplăcerile create, s-a stabilit o rută alternativă, dar aceasta va fi disponibilă doar pentru vehiculele cu o greutate mai mică de 3,5 tone, conform informațiilor noastre. Aceste vehicule vor fi redirecționate prin parcarea de la Lidl.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole