miercuri, iulie 24, 2024

Anamaria Prodan, mesaj dur la 50 de ani: „Cine mă face curvă, proastă şi urâtă are minte de copil!”

MedicalAnamaria Prodan, mesaj dur la 50 de ani: „Cine mă face curvă, proastă şi urâtă are minte de copil!”

Anamaria Prodan se consideră cel mai de succes impresar roman al momentului!” A dat lovitura pe toate planurile, facand in ciuda tuturor! Fosta soție a lui Reghe isi petrece timpul intre Bucuresti si Dubai, ba mai mult, mai face si ocol in Satele Unite ale Americii! Este o femeie puternica si nu se lasa calcata in picioare de nimeni!

Ba mai mult decat atat, Anamaria Prodan a aratat tuturor ca este o femeie de caracter, extrem de acid la nevoie. Nu se lasa calomniata de nimeni si a facut publice mai multe mesaje de la sotul sau, Laurentiu Reghecampf. „Sa-mi para rau ca te-am ales?!” A facut valuri in lumea mondena cu acest mesaj socant!

Anamaria Prodan: „Am o perversitate în mine”

Anamaria Prodan este fara indoiala o femeie puternica si de succes! Ea a vrut sa arate tuturor cat de mult conteaza in viata sa si cat de mult isi respecta propria persoana. Este un exemplu pentru toate femeile din Romania si nu numai! Bravo, Anamaria Prodan!

“Eu mă cert foarte tare când sunt atacată. Am o perversitate în mine sau o diplomaţie… Ştiu să aplanez. Eu împart lumea în două categorii: inteligenţii şi perverşii. În timp, ştiu să fac omul să vină după mine. Am momentele mele de slăbiciune, dar dacă sari calul prea tare, îţi iau calul şi mă sui peste tine. N-ai cum să depăşeşti limita cu mine că te mănânc! Ştiu ce pot şi cât pot. Sunt zece clase peste tot ce mişcă în fotbal! În primul rând, sunt femeie şi am ceva în plus. Am o educaţie! Şi dacă-i verifici pe toţi, ei nu fac jumătate din ce am eu. Inteligenţă, şmecherie. Eu mă joc cu mintea lor”, a dezvăluit Anamaria Prodan, potrivit Libertatea.

De asemenea, ea a vorbit şi despre conflictele pe care le-a avut şi a susţinut că a ştiut când să-şi ceară iertare: “Eu sunt omul care ştie cât a greşit şi unde. Am capacitatea să îmi cer iertare. Şi mă simt foarte bine în momentele alea! Nu pot să ţin o duşmănie în sufletul meu. Dar sunt unii pe care de ani buni nu-i mai bag în seamă. Ei sunt neica nimeni pe stradă, aşa cum zicea mama”.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole