vineri, iunie 21, 2024

David Popovici anunţă un parteneriat pe termen lung cu Raiffeisen Bank. “Performanţa în sport are nevoie de stabilitate şi investiţie pe termen lung”

EconomieDavid Popovici anunţă un parteneriat pe termen lung cu Raiffeisen Bank. “Performanţa în sport are nevoie de stabilitate şi investiţie pe termen lung”

“ Azi am făcut încă un pas important în deschiderea unor noi parteneriate pentru performanţă. Performanţa în sport are nevoie de stabilitate şi investiţie pe termen lung şi intenţionez să mă asociez în perioada urmatoare, pentru România, înotul românesc şi pentru mine şi echipa din care fac parte cu investitori locali şi străini care cred în performanţă şi vor să o sprijine. România creşte prin echipa dintre investitorii externi şi cei interni, dintre talentul local şi cel global. Mulţumesc, , pentru echipa 1:1 care debuteaza azi. Motivaţia mea ţine de succes, stabilitate, siguranţă, valori împărtăşite cu echipa Raiffeisen. Este un parteneriat pe termen lung: îmi doresc să fac performanţă în sport pe termen lung şi să întorc o parte din acest succes sub formă de inspiraţie pentru alţi tineri – eu la rândul meu fiind inspirat de alţi performeri români – şi sub formă de contribuţie în societate ”, a notat Popovici pe Facebook.

“ Facem echipă cu David Popovici şi, pentru următorii 4 ani, îl vom susţine în parcursul său sportiv. Împreună vom putea obţine cele mai bune rezultate şi vom face performanţă, . Prin muncă, responsabilitate şi disciplină, cu paşi mici, dar siguri, vom atinge culmile succesului.

Uneori ai nevoie doar de o persoană să creadă în tine. Dar cum ar fi să ai alături peste 5.000 de suporteri? Dar 19 milioane?

Acel unul care crede în #1 este partenerul de drum pe care fiecare sportiv şi-l doreşte ”, este şi mesajul Raiffeisen Bank.

David Popovici este cel mai rapid înotător din lume în prezent, fiind deţinătorul recordului mondial de seniori la proba de 100 m liber. Din postura de dublu campion mondial şi dublu campion european, el a obţinut recent calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris, 2024.

“ De peste 25 ani, Raiffeisen Bank este un actor important în economia naţională, o bancă solidă, cu rezultate care ne onorează. Am reuşit să obţinem aceste rezultate datorită abordării noastre de a face investiţii pe termen lung, sustenabile. Pentru echipa Raiffeisen Bank, performanţa este o cursă susţinută, sistematică, pas cu pas. Suntem onoraţi să putem face parte din galeria de suporteri a lui David Popovici, să îl susţinem în parcursul său sportiv şi vă invităm alături de noi !”, a declarat Zdenek Romanek, Preşedinte şi CEO Raiffeisen Bank România.

“Promovarea sportului ca stil de viaţă sănătos este una din direcţiile strategice de implicare în comunitate ale companiei Raiffeisen Bank. Avem deja tradiţie în ceea ce priveşte susţinerea valorilor româneşti. Încă din 2008, am fost activi în promovarea sportului de masă, ca mod de viaţă sănătoasă cât şi a sportului de performanţă. Suntem, alături de întreaga Românie, suporterii lui David Popovici. Astăzi intrăm într-un parteneriat al valorilor şi sunt convins că vom avea multe momente de bucurie pe care să le împărtăşim în viitor! ”, a afirmat şi Cristian Sporiş, vicepreşedinte Corporate Banking Division şi membru Consiliu Director Raiffeisen Bank România.

Raiffeisen Bank activează pe piaţa bancară din România de peste 25 de ani, deservind peste 2,3 milioane de clienţi, persoane fizice şi juridice. Banca are 4.930 de angajaţi în 291 de unităţi, 1130 ATM&MFM şi 27.000 POS-uri.

 

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole