vineri, iunie 21, 2024

Astăzi începe Târgul Locurilor de Muncă

ActualitateAstăzi începe Târgul Locurilor de Muncă

O nouă ediție a târgului ARJOB, organizat de Jurnal arădean și aradon.ro, are loc joi și vineri, 20 și 21 aprilie. Evenimentul se desfășoară pentru a șasea oară în foaierul Teatrului Clasic Ioan Slavici din Arad. La târg participă cei mai mari angajatori din regiune, oferind oportunități pentru cei care caută un loc de muncă sau doresc să exploreze piața muncii în căutarea altor variante de dezvoltare a carierei.

„Încă de la prima ediție, ne-am dorit să venim cu un concept diferit pentru târgurile de cariere. Ne-am dorit să venim cu o abordare ancorată în realitate, în care companiile să își prezinte într-un mod cât mai atractiv și competitiv ofertele pe care le au. Abordarea noastră a fost una de succes, ARJOB impunându-se ca un târg de top al carierelor”, a declarat Cristian Sulințan, manager publicitate Jurnal arădean.

Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă Arad este partenerul instituțional al evenimentului și va oferi consultanță și sfaturi celor care caută un loc de muncă. Aceștia vor prezenta, de asemenea, lista locurilor de muncă disponibile în întreg județul și vor oferi informații despre rețeaua europeană EURES.

La ARJOB, vor fi prezente companii importante din industria auto din Arad și regiune, iar Centrul Militar Județean va oferi oportunități pentru cei interesați de o carieră militară.

Târgul ARJOB va avea loc în foaierul Teatrului Clasic Ioan Slavici Arad, timp de două zile, joi și vineri, 20 și 21 aprilie 2023, între orele 10:00 și 18:00.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole