luni, aprilie 22, 2024

Frații Bănică, împreună de sărbători: Radu și Violeta impresionează cu frumusețea lor!

MedicalFrații Bănică, împreună de sărbători: Radu și Violeta impresionează cu frumusețea lor!

Cei doi copii mai mari ai lui Ștefan Bănică, Radu și Violeta, au petrecut împreună sărbătorile de Paște și au postat imagini pe rețelele de socializare!

Fanii au fost în extaz după ce au văzut fotografiile cu cei doi copii ai lui Ștefan Bănică petrecând împreună și s-au întrebat dacă aceștia s-au împăcat.

Andreea Marin, mama Violetei, a lăsat și ea un comentariu pe postările fiicei sale și a lui Radu. „Frumoșii mei dragi”, le-a spus vedeta, făcând referire la copiii ei și ai lui Ștefan.

Cu toate că au mame diferite, Radu și Violeta par că se înțeleg excelent și adoră să petreacă timpul împreună. Au petrecut Paștele în familie și au vrut să îi facă pe fanii lor să vadă cât de bine se înțeleg.

Cei doi au primit complimente foarte frumoase

“Felicitări celor două mame care au permis apropierea celor doi frați . Nu știu cât este Ștefan în viața lor, dar rezultatele mamelor sunt spectaculoase. Doi copii minunați”, a comentat o admiratoare.

Cum era de așteptat, frații Bănică au primit o mulțime de complimente.“Cât sunteți de frumoși! Perfecțiune!“Cei mai discreți și educați copii! Superbi!!!“Doamne…câtă frumusețe și blândețe!”, le-au scris fanele.

În vârstă de 21 de ani, Radu Ștefan Bănică a ales aceeași carieră ca și tatăl sau, însă spune că stilurile lor sunt cât se poate de diferite.

“Lumea o să mă compare toată viața, e inevitabil, dar mi-am ales drumul meu. Suntem destul de diferiți, și ca actor și ca posibil cântăreț. Avem stiluri diferite, ne asemănam ca meserie, dar suntem diferiți ca stil. Dacă am face un duet, s-ar vedea diferența”, a spus Radu în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Andreea Marin are o relație foarte bună cu Violeta, fiica ei și a lui Ștefan Bănică jr. Adolescenta are 15 ani acum, e la un liceu privat din București și are mari planuri.

„Nu aș putea să spun că are un stil clasic, dar este moderată. Îi place, normal, ceea ce e modern, îi place să încerce. Încerc și eu ca mamă să o sfătuiesc să lase mai jos lucrurile din punctul ăsta de vedere și să găsească o cale de mijloc”, a zis vedeta.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole