duminică, decembrie 10, 2023

Arădencele Maria Chelmăgan (13 ani) și Ysabela Dărău (5 ani) au fost prezente la prima ediţie a Antalya Fashion Star

Din OrasArădencele Maria Chelmăgan (13 ani) și Ysabela Dărău (5 ani) au fost prezente la prima ediţie a Antalya Fashion Star

Două fete din Arad, Maria Chelmăgan (13 ani) și Ysabela Dărău (5 ani), au participat la prima ediție a evenimentului Antalya Fashion Star, organizat de Adela Diaconu la hotelul Limak Atlantis Deluxe din Antalya, Turcia. Împreună cu alți participanți români, cele două cursante ale școlii Lawinne Models au avut ședințe foto și prezentări de modă în ținute sportive și elegante. Maria a purtat o ținută elegantă creată de Atelier Arina Varga, iar Ysabela a avut o ținută creată de Atelier Mirabel. Pentru ținuta sportivă, Maria a ales să reprezinte sportul ei preferat, baschetul, iar Ysabela a fost o mică balerină.

La finalul prezentării, cele două fete din Arad au fost premiate de organizatori cu următoarele titluri: Ysabela Dărău – Little Miss Antalya Fashion Star și Maria Chelmăgan – Miss Universe Junior Antalya Fashion Star.

„Ysabela este la prima experienţă de acest fel, fiind prima ieşire internațională a sa. Maria are deja experienţă în modellingul internaţional, ea a participat la Milano City Fashion Week, Paris City Fashion Week, a mai fost în Turcia ca reprezentantă a României, de unde s-a întors cu premiul cel mare pentru România la categoria sa de vârstă – Princess World Junior 2022. Nu sunt ultimele activități ale mini-modelelor, curând veți mai auzi de evenimentele la care vor participa atât în România, cât și în străinătate alături de Lawinne Models”, transmite Lavinia Ichim, profa de modelling a celor două fete.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole