marți, mai 21, 2024

Andreea Tonciu și-a dus fetița de numai 6 ani la pensat și vopsit!

MedicalAndreea Tonciu și-a dus fetița de numai 6 ani la pensat și vopsit!

Andreea Tonciu a făcut totul pentru a-i face fiicei sale, Rebecca, o zi de sărbătoare pe cinste! Cele două s-au răsfățat la salonul de înfrumusețare, unde au stat câteva ore bune și s-au bucurat de tratamente speciale.

Andreea Tonciu s-a machiat și și-a aranjat părul, iar Rebecca nu a fost mai prejos și a vrut și ea să arate cât mai bine. Micuța a stat cuminte în timp ce i se vopsea părul și i se pensau sprâncenele, ca o adevărată divă, după spusele Andreei. Andreea Tonciu permite să i se facă tratamente care nu sunt adecvate vârstei sale, tratamente disconfort fiicei sale, dar Tonciu nu își dă seama că este greșit.

După câteva ore de răsfăț, cele două au plecat din salon și s-au urcat în mașină, unde și-au admirat fiecare coafura în oglinda retrovizoare.

Andreea Tonciu și fiica sa au o relație foarte strânsă, iar finalista emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities” a mărturisit că a fost greu să stea departe de fetița ei în timpul filmărilor pentru emisiune. Însă acum, cele două își recuperează timpul pierdut și nu ratează nicio ocazie de a fi împreună.

Andreea Tonciu este una dintre cele mai iubite vedete din România, iar fanii ei sunt încântați să o vadă alături de fiica ei. Cu siguranță, Rebecca a avut o zi de neuitat alături de mama ei, iar Andreea a reușit să-i facă o surpriză de zile mari!

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole