marți, mai 21, 2024

Fiul lui Florin Salam a cerut-o în căsătorie! „Vrei să fii soția mea?”

MedicalFiul lui Florin Salam a cerut-o în căsătorie! „Vrei să fii soția mea?”

Dani Stoian a demonstrat că este un romantic incurabil atunci când vine vorba despre iubita lui, Mihaela. Tânărul a vrut să o surprindă pe mama copilului lor cu o cerere în căsătorie de neuitat și a reușit cu brio.

În miez de noapte, Dani a sosit acasă cu un buchet mare de trandafiri roșii și un tort pe care a scris întrebarea magică: „Vrei să fii soția mea?”. Mihaela a fost cucerită de gestul romantic și a acceptat imediat. Nu a putut să-și ascundă emoțiile și a postat pe rețelele de socializare mesajul „Da! Te iubesc, Dani Stoian!”.

Nunta lor va avea loc pe 15 mai și, din câte se pare, este deja una dintre cele mai așteptate evenimente ale anului. În InstaStories, Mihaela a postat cu entuziasm: „În sfârșit, se întâmplă! 15 mai! Domnul și doamna Stoian!”.

În ciuda faptului că tatăl lui Dani Stoian, Florin Salam, a fost mereu ocupat cu cariera lui de cântăreț și a fost rar acasă în copilăria lui și a surorii sale, Betty, acesta a făcut totul pentru binele lor și al familiei lor. Betty a declarat într-un podcast că nu a simțit niciodată lipsa banilor sau a altor lucruri materiale și îi este recunoscătoare tatălui ei pentru tot ce a făcut pentru ei.

„Nu mi-a lipsit niciodată nimic. De multe ori, familia e familie și nu te mai interesează bani sau alte lucruri. Vrei pur și simplu să-l vezi pe taică-tău.(…) Sunt conștientă că a făcut lucrul ăsta pentru mine și pentru fratele meu, pentru noi, pentru familia noastră. Din asta am învățat și eu ceva. Matias (n.r.: fiul ei) trebuie să știe că sunt o mamă bună și că fac asta pentru el”, a spus Betty Vișănescu.

Felicitări, Dani și Mihaela! Suntem convinși că veți avea o nuntă de neuitat și o căsnicie fericită!

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole