vineri, iunie 21, 2024

Vasile Groza, un tată mândru! „Loredana nu are nicio operație estetică. Ea așa are constituția fizică!”

MedicalVasile Groza, un tată mândru! „Loredana nu are nicio operație estetică. Ea așa are constituția fizică!”

Tatăl Loredanei Groza a vorbit pe marginea subiectului operațiile estetice ale celebrei cântărețe pentru a-i închide gura celor care îi fac acuzații nefondate! Vasile Groza a ținut să lămurească situația și să arate că frumusețea fiicei sale nu este rezultatul unor intervenții estetice, ci este un dar al naturii! Tatăl Loredanei Groza a dezvăluit că unele femei sunt invidioase pe frumusețea naturală a fiicei sale.

Vasile Groza: Loredana nu are nicio operație estetică

„Loredana nu are nicio operație estetică. Dar asa e lumea, vorbește, nu ne deranjează ce se spune. Ea așa are constituția fizică, e la fel ca mama mea. A murit la 83 de ani, dar arăta mult mai tânără. Doamne ferește, când le vezi pe unele cu asemenea sâni.

Loredana are tot ce trebuie pentru un om frumos și talentat. Nu a alergat după așa ceva. Voce i-a dat Dumnezeu.

Dar unele femei sunt invidioase. Dar dacă doi spun de rău, iar ceilalți de bine, e o balanță care atârnă în favoarea binelui’, a spus Vasile Groza

Într-un interviu exploziv, t, supranumită „Madonna de România”, și că acestea își aruncă acuzații nefondate vizavi de look-ul său. Cu toate acestea, Vasile Groza a făcut o declarație puternică, susținând că Loredana nu a apelat niciodată la operații estetice și că aspectul său este rezultatul unor trăsături deosebite oferite de natură.

De ani buni, Loredana Groza este subiectul unor discuții aprinse vizavi de look-ul său și de operațiile estetice la care ar fi apelat. Cu toate acestea, tatăl său este hotărât să demonstreze contrariul și să închidă gura tuturor criticilor.

Fanii au fost încântați de declarațiile lui Vasile Groza și au lăudat-o pe Loredana pentru frumusețea ei naturală și pentru faptul că nu a cedat presiunii de a apela la intervenții estetice. Se pare că „Madonna de România” rămâne o adevărată divă a muzicii românești, cu sau fără operații estetice!

Loredana Groza a negat mereu că are operații estetice

„E o prostie. În primul rând nimeni nu trebuie să se justifice pentru nimic. Nu dau socoteală nimănui, decât în fața lui Dumnezeu, în fața fanilor mei. Și ei știu cine e Lori, știu că eu am avut un piept generos întotdeauna, de la începutul carierei mele, mai ales din filmul „Din a doua cădere a Constantinopolului”. Nu existau silicoane pe atunci. Am avut buze mari, de asta m-au interzis cei de la televiziune și comuniștii pe atunci pentru că eram prea sexy.

Aveam buzele prea voluminoase, părul prea lung, sânii prea mari. Și pe atunci chiar nici nu se auzise de așa intervenții… oamenii care sunt limitați și influențabili sau pur și simplu răutăcioși, oamenii aceia comentează. Pentru că cine mă cunoaște știe că sunt și întotdeauna am fost originală sută la sută. Nu că aș avea ceva de comentat cu persoanele care vor să arate mai bine, să își îmbunătățească imaginea, îi apreciez că investesc în asta.

Dar, uneori, cred că tocmai datorită acestor false povești, oamenii cred că a arăta bine, trebuie să te operezi. Nu, nu arăți bine dacă te operezi. Se vede. Este absolut vizibil. Și cine știe, știe cum arată un sân natural și unul în care a fost intervenit, în primul rând după forma lui. Cine nu e răutăcios știe foarte bine diferențele acestea. De asta pe mine mă amuză, când cineva se ia chiar de lucrurile din acestea, care nu există. Ia-te de cum cânt, de lucruri palpabile, nu de lucruri pe care ai auzit că le-a spus cineva și le preiei ca un papagal sau ți s-a părut ție’, a declarat Loredana Groza pentru Fanatik.

Cum se menține Loredana Groza în formă, la 53 de ani, fără operații estetice

Loredana Groza a dezvăluit că pentru a se menține în formă are extrem de mare grijă la ce mănâncă și a renunțat, desigur, la o serie de alimente cu foarte multe calorii. În plus, face mult sport și pune pasiune în tot ce face.

„Trebuie să ai o viață disciplinată. Să nu mănânci orice, să nu gândești orice, să fii un om bun, pozitiv, să faci cu pasiune orice. Și dacă mănânci, faci dragoste sau gătești. Orice lucru dacă-l faci cu pasiune, îți iese perfect.

Nu merg des la cosmetică, nu-mi permit să pierd timp acolo. Nu pot face altceva legat de aspectul fizic decât să fac sport. Nu există operații care să te facă să ai pielea sănătoasă’, a spus artista.

Loredana Groza a susținut mereu că stilul său de viață se aseamănă celui unui sportiv de performanță, motiv pentru care nu pierde nopțile, nu se abate de la antrenamentele zilnice și mănâncă extrem de sănătos.

„Din păcate, am renunțat și la înghețată de peste 20 de ani, la pizza, la paste, la pâine, chiar dacă pâinea este mâncarea mea favorită, când cineva mă întreabă. În altă viață, poate că o să îmi doresc să am un asemenea metabolism în care să mănânc doar pâine și să nu am nicio problemă, să nu trebuiască să merg la sală.

În fiecare zi fac sport, dacă sunt plecată am cu mine ustensilele de făcut sport în cameră. Ori alerg, ori merg, fac activități fizice pentru că trebuie să pui sângele în mișcare, trebuie să pui mușchii în mișcare, nu doar mușchii minții sau ai gâtului. Trebuie să fie totul o armonie în viață. Trebuie să te împaci cu oamenii cu care, să spunem că, nu te înțeleg sau nu te înțeleg. Să îi înțelegi, să fii înțelept, să fii, asta este. Eu nu sunt, dar sunt pe drumul cel bun’.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole