marți, noiembrie 28, 2023

Modelul care a cheltuit o avere ca să arate AȘA! „Nu o să mai ascult de medici”

MedicalModelul care a cheltuit o avere ca să arate AȘA! „Nu o să mai ascult de medici”

O bombă sexy a explodat pe Instagram și a lăsat internetul înnebunit! Este vorba despre Anastasiia Pokreshchuk, o tânără din Kiev, Ucraina, care și-a cheltuit o avere pentru a-și modifica obrajii. Potrivit dezvăluirilor sale, aceasta a investit peste 1.800 de euro în implanturi faciale și este foarte mândră de aspectul ei.

Susține că arăta ca un hamster!

Fotomodelul de pe Instagram a declarat într-un interviu pentru Daily Mail că, înainte de intervențiile estetice, arăta ca un „hamster”. Dar acum se consideră cel mai frumos monstru pe care îl veți vedea vreodată. O declarație șocantă, care a stârnit un val de controverse pe rețelele de socializare.

În ciuda avertismentelor medicilor, Anastasiia a decis să continue cu tratamentele faciale, ignorând riscurile și pericolele la care se expune. Mai mult decât atât, ea a declarat că nu va mai asculta niciodată medicii și că este mult mai fericită cu aspectul ei actual decât era înainte de intervenții. Anastasiia a declarat într-o emisiune televizată din Marea Britanie că este ”mulțumită de aspectul ei” și s-a descris ca fiind „cel mai frumos monstru pe care îl veți vedea vreodată”.


Ea a ignorat sfaturile doctorului Harris conform căruia tratamentul excesiv poate duce la vătămări fizice și psihologice, insistând că este mult mai fericită cu aspectul ei decât era înainte de injecții.

„Înțeleg că este ceva extraordinar. Dar este normal și bun pentru mine, și sunt mulțumită de aspectul meu, nu voi mai asculta niciodată medicii” – a spus femeia.

Sunt foarte fericită. Mă uit pe pozele mele de acum doi ani și cred că eram urâtă. Poate că nu îți place cum arăți acum, dar poți să schimbi asta fără probleme” – mai spune Anastasiia.

Întrebată de ce nu i-a plăcut înfățișarea ei, Anastasiia a spus: „Nu îmi plăcea fața mea, arătam ca un hamster. Îmi place fața subțire. Eram un hamster; obrajii erau mici”.

Modelul de pe social media, care se mândrește cu 270.000 de urmăritori pe Instagram, spune că are Botox, dar și alte substanțe în obraji, buze și maxilar.

Astfel de atitudini iresponsabile nu fac altceva decât să promoveze imaginea unei societăți obsedate de frumusețe și perfecțiune, indiferent de consecințe. Este important să fim atenți la semnalele pe care ni le transmite propriul corp și să acționăm cu responsabilitate, pentru a ne proteja sănătatea fizică și psihologică.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole