marți, mai 21, 2024

Cătălin Botezatu, fascinat de poza cu Maria Dragomiroiu!

MedicalCătălin Botezatu, fascinat de poza cu Maria Dragomiroiu!

Maria Dragomiroiu, apariție explozivă pe plaja din Miami! Designerul Cătălin Botezatu a rămas uluit de formele de invidiat ale cântăreței de 66 de ani și a declarat că aceasta le dă clasă pițipoancelor.

Fanii au gustat pozele cu vedeta!

Fanii vedetei au fost uluiți de pozele îndrăznețe postate pe rețelele de socializare, în care aceasta apare în costum de baie, demonstrând că vârsta nu este o limită pentru a arăta spectaculos.

Într-un interviu acordat pentru playtech.ro, Cătălin Botezatu a mărturisit că Maria Dragomiroiu este un model pentru tinerele din ziua de azi și că aceasta are un stil de viață sănătos, combinat cu sportul, care îi menține silueta și musculatura tonifiată.

„Poza cu Maria Dragomiroiu în costum de baie este una bună de pus pe coperta revistelor. E de dat de exemplu generațiilor de acum care au încă de la 20 de ani fundul căzut. Le dă clasă pițipoancelor! Cred că Maria apelează la o alimentație foarte sănătoasă, dar cred că face și sport, are musculatură tonifiată, se vede!“ a spus Botezatu

Maria Dragomiroiu a mărturisit că este atentă la alimentația și la stilul său de viață, pentru a avea un trup de invidiat la 66 de ani. În ciuda faptului că a primit și critici pentru pozele sale îndrăznețe, fanii artistei i-au adresat numai cuvinte de laudă și au remarcat felul în care aceasta arată la această vârstă.

Astfel, Maria Dragomiroiu continuă să fie o sursă de inspirație pentru femeile din toate generațiile, arătând că vârsta este doar un număr, iar un stil de viață sănătos poate face minuni pentru corp și pentru minte.

 

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole