luni, aprilie 22, 2024

Mircea Radu a sărit în apărarea Biancăi Drăgușanu! „Nu înțeleg de ce lumea spune asta!”

MedicalMircea Radu a sărit în apărarea Biancăi Drăgușanu! „Nu înțeleg de ce lumea spune asta!”

Toată lumea își amintește de momentul în care Bianca Drăgușanu și-a făcut apariția în emisiunea “Din dragoste”. În acele vremuri, aceasta avea o imagine total diferită față de cea pe care o are astăzi.

Bianca Drăgușanu era destul de plinuță

În urmă cu mulți ani, Bianca avea părul blond și creț, buze subțiri și era destul de plinuță. Este de parcă ar fi fost un scenariu de film, deoarece acum Bianca Drăgușanu arată ca o păpușă Barbie. Dar aceasta era infatisarea ei pe vremea când își chema iubitul la “Din dragoste”!

Deși mulți o critică, Mircea Radu îi sare în apărare. Însă chiar și Bianca Drăgușanu recunoaște că pe vremea aceea nu arăta foarte bine. Dovada stau și operațiile estetice la care a apelat și care au ajutat-o să se transforme într-o femeie atrăgătoare.

Chiar daca toata lumea spune ca arata foarte rau, Mircea Radu are cu totul o alta parere. “Bianca nu era urata. Pentru Petrosani, Bianca chiar era draguta, buna. Nu inteleg de ce lumea spune ca era urata, dar m-am uitat pe fotografia care circula prin presa si nu e chiar reusita. Imaginea, cadrul sau unghiul, n-au avantajat-o pe Bianca. Nu era nici asa grasa, cum spune ea. Va spun pentru ca eu am fost acolo”, le-a spus el celor de la Wowbiz.

Bianca Drăgușanu a devenit un model

De asemenea, Bianca Drăgușanu a mărturisit că această transformare a fost necesară pentru a-și crește încrederea în sine și pentru a reuși în viață. Aceasta a devenit un model de urmat pentru multe femei care se simt nesigure în pielea lor.

În concluzie, Bianca Drăgușanu este un exemplu al faptului că oricine poate să se transforme într-o persoană atrăgătoare și încrezătoare, iar Mircea Radu este un om care o susține și o apără în fața criticilor.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole