duminică, mai 26, 2024

Miercuri, 12 aprilie, Momirov Cosmetics, noul magazin din Atrium Mall Arad

Din OrasMiercuri, 12 aprilie, Momirov Cosmetics, noul magazin din Atrium Mall Arad

Miercuri, noul magazin Momirov Cosmetics din Atrium Mall Arad s-a deschis în fața unei mulțimi numeroase, în special de doamne și domnișoare. Acesta oferă o gamă variată de produse, iar patronii brandului i-au întâmpinat pe vizitatori cu flori. De asemenea, a fost organizată o roată a norocului cu diferite premii.

Cu această inaugurare, arădenii pot achiziționa produse de înaltă calitate din cadrul Momirov Boutique și marca reprezintă o oportunitate importantă pentru a aduce viziunea brandului în inima Aradului. Numele magazinului provine de la numele de familie al celor doi tineri patroni, care au ales să deschidă magazinul la Arad, unde Diana s-a născut și unde își dorește să rămână, chiar dacă s-a mutat în Timișoara. Ideea de a deschide un magazin de cosmetice i-a venit Dianei, insuflată de femeile din familia sa. Au decis să își înceapă afacerea după ce Diana a lucrat opt ani într-o agenție de publicitate.

„Magazinul este primul pe care îl deschidem în Arad. La Timișoara avem o insulă pe care am deschis-o în noiembrie. Înainte am funcționat doar online. În magazin se regăsesc produsele cosmetice cu care noi ne-au făcut cunoscuți. Avem și gama de accesorii ce conține genți pentru femei”, a transmis Diana Momorov, manager magazin.

Momirov este o marcă românească care își propune să inspire femeile să se prețuiască mai mult prin oferirea de produse de lux, create cu atenție și grijă în România. Prin produse de înaltă calitate și o viziune centrată pe performanță și eficacitate, compania își propune să încurajeze femeile să-și amplifice încrederea în sine și să-și îmbrățișeze frumusețea naturală.

În 2019, Momirov a început ca o afacere de familie care a dorit să importe o selecție de produse cosmetice calitative din diferite colțuri ale lumii. Cu toate acestea, pandemia de COVID-19 a schimbat planurile și brandul a început producția locală în Timișoara. Produsele Momirov sunt fabricate cu ingrediente cu studii clinice de eficacitate și concentrații maxime recomandate, inclusiv aur coloidal, care a devenit un ingredient vedetă. Aceste produse au câștigat popularitate în România și au fost distinse cu mai multe premii, inclusiv „Produsul de beauty românesc al anului” și „Cea mai bună cremă antirid”.

Momirov a început inițial ca un magazin online, dar a decis să se extindă și în mall-uri din România. Primul punct de vânzare a fost inaugurat în Iulius Mall Timișoara la sfârșitul anului 2022, iar planul de extindere include patru magazine noi în cele mai importante orașe din România. Gama de produse Momirov Cosmetics include soluții personalizate și inovatoare pentru îngrijirea pielii și parfumuri de nișă, iar cu ocazia deschiderii primului boutique, va fi lansată și o linie nouă de accesorii pentru femei și bărbați. Boutique-ul va oferi o experiență de lux și servicii personalizate, precum diagnoza facială și consultanță în alegerea produselor potrivite. Magazinul Momirov Boutique se află la etajul I al Atrium Mall Arad.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole