duminică, decembrie 10, 2023

Visul indian al Iuliei Vântur s-a sfârșit! Ce s-a întâmplat cu relația ei cu Salman Khan?

MedicalVisul indian al Iuliei Vântur s-a sfârșit! Ce s-a întâmplat cu relația ei cu Salman Khan?

Iulia Vântur și Salman Khan formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul indian. În trecut, cei doi au ajuns la despărțire de mai multe ori, iar acum, fanii sunt din nou îngrijorați că vedeta și actorul s-ar fi despărțit din nou.

Iulia Vântur a rupt-o cu Salman Khan?

Recent, Iulia Vântur a postat un mesaj pe Instagram care a stârnit multe reacții. Mesajul sugerează că relația dintre ea și Salman Khan nu ar mai fi la fel de strânsă ca înainte. „Când nu mai faci eforturi, o relație se termină”, a scris Iulia în descrierea postării.

Deși nu a menționat numele lui Salman Khan, fanii și-au dat seama imediat că este vorba despre relația lor. În trecut, cei doi s-au despărțit în mai multe rânduri, iar la finalul anului trecut, presa internațională a relatat că iubita actorului și-ar fi petrecut ziua de naștere alături de alte femei.

Cei doi s-ar fi despărțit și la sfârșitul lunii decembrie

În ultima perioadă, Iulia Vântur a preferat să fie mai discretă cu privire la viața sa personală și să se concentreze pe planul profesional. Cu toate acestea, zvonurile despre despărțirea dintre ea și Salman Khan au continuat să apară. Totul s-a amplificat în momentul în care iubitul vedetei a fost văzut alături de o altă femeie la o petrecere organizată pentru ziua sa de naștere.

Deși Iulia și Salman sunt împreună de 10 ani și au colaborat pe plan profesional, lucrurile nu par să meargă prea bine între ei. Fanii speră că cei doi își vor rezolva problemele și că relația lor va supraviețui, dar până atunci, rămâne de văzut ce se va întâmpla cu acest cuplu controversat.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole