duminică, decembrie 10, 2023

Bianca Drăgușanu dă de pământ cu femeile scunde! „Mie mi se pare că dacă nu ești înaltă, nu ești om”

MedicalBianca Drăgușanu dă de pământ cu femeile scunde! „Mie mi se pare că dacă nu ești înaltă, nu ești om”

Bianca Drăgușanu face declarații incendiare despre înălțime și despre Dana Budeanu! Vedeta a fost invitată în emisiunea online „ZigZag”, prezentată de George Tănase, unde a dezvăluit opinia sa sinceră despre acest subiect.

Bianca Drăgușanu a fost întotdeauna în centrul atenției, iar acum se află într-o relație cu Gabi Bădălău. Ea a acceptat invitația la emisiunea „ZigZag”, unde a discutat cu fostul prezentator de la „Dimineața cu noi”. Bianca a vorbit deschis despre intervențiile estetice pe care le-a făcut de-a lungul timpului și a mărturisit că își dorește să aibă formele lui Kim Kardashian, chiar dacă este mică de înălțime.

Bianca Drăgușanu, armele îndreptate spre fetele scunde!

Dar declarațiile ei controversate nu se opresc aici! Bianca crede că femeile înalte sunt mai atrăgătoare și că, într-un fel, înălțimea definește persoana. Mai mult decât atât, vedeta a făcut și o remarcă despre Dana Budeanu, spunând că aceasta nu este înaltă și că, prin urmare, nu este om. Aceste afirmații au stârnit un val de controverse pe rețelele de socializare.

„De exemplu, Kim Kardashian. Eu cred că dacă ea ar fi fost o femeie mai înaltă, măcar cu 10-15 cm, era mai mișto decât e, dar are niște forme… pe care eu mi le doresc foarte mult și lucrez la asta. Doar că ea e foarte pitică așa… Mie mi se pare că dacă nu ești înaltă, nu ești om! Nu mă face să zic lucruri care să… Eu sunt înaltă și îmi plac femeile înalte, dar asta nu înseamnă că am vreo problemă cu femeile care sunt scunde. Au și ele norocul lor că pot lua papainoage și pot părea înalte. Ai avantaje și dezavantaje. Fiind mică de înălțime, ai multe avantaje. Mi se pare că femeile cu adevărat frumoase sunt cele înalte. De ce Miss Univers are peste 1,80 m?”, a declarat Bianca Drăgușanu.

De asemenea, fosta soție a lui Victor Slav consideră că mulți care vorbesc urât despre ea, de fapt, o plac și nu vor să recunoască.
„Mulți care vorbesc nașpa despre mine mă admiră. Practic sunt un fel de fanii mei ascunși. Sunt mai fani decât fanii mei, pentru că ăștia își fac timp să te caute, să îți dea comentarii și să facă milioane de instagramuri false”, a mai adăugat Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu, despre Dana Budeanu

Se pare că iubita lui Gabi Bădălău o admiră foarte mult pe Dana Budeanu. Bianca Drăgușanu are numai cuvinte de laudă la adresa creatoarei de modă. „Mă regăsesc în foarte multe lucruri pe care le spune ea. O ador! În afară de faptul că e frumoasă, că e independentă, că e deșteaptă… Băi, e deșteaptă rău de tot! E puternică și miserupistă. N-o interesează nimic de gura lumii. Face istorie femeia asta, crede-mă! Mi se pare femeia superbă, maximă în tot. Dacă m-ai pune să aleg între 10 bărbați și Dana Budeanu, aș alege Dana Budeanu”, a declarat Bianca Drăgușanu, în emisiunea „ZigZag”.

Bianca Drăgușanu nu se teme să-și exprime opiniile, indiferent de cât de controversate ar fi acestea. Vedeta este întotdeauna în centrul atenției și nu ezită să vorbească deschis despre subiectele care o interesează.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole