duminică, decembrie 10, 2023

Îţi mai aduci aminte de actorul care l-a jucat pe Hercule? Cum arată Kevin Sorbo la 63 de ani?

MedicalÎţi mai aduci aminte de actorul care l-a jucat pe Hercule? Cum arată Kevin Sorbo la 63 de ani?

Kevin Sorbo, actorul din celebrul serial „Hercule”, care i-a încântat pe milioane de români în anii 90, a îmbătrânit frumos. La vârsta de 63 de ani, Sorbo arată ca un vin bun, fiind încă într-o formă fizică de invidiat, la fel ca în tinerețe.

Kevin Sorbo, idol!

Cu un zâmbet cuceritor, ochii albaștri și un trup atletic, Kevin Sorbo a devenit un idol pentru fetele din toată lumea. El a jucat rolul lui Hercule, un erou din mitologia greacă, care salva întotdeauna situația.

Serialul „Hercule” a fost difuzat timp de șase sezoane, iar apoi a fost anulat. Ulterior, personajul interpretat de Kevin Sorbo a avut parte de câteva apariții în serialul „Xena, prințesa războinică”, alături de Lucy Lawless și Renee O’Connor.

Deși nu a mai avut niciodată parte de același succes pe care l-a avut în „Hercule”, Kevin Sorbo a jucat în multe filme de succes, precum „Let There Be Light” și „God’s Not Dead”.

În anul 1998, Kevin Sorbo s-a căsătorit cu Sam Sorbo, o actriță pe care a cunoscut-o pe platourile de filmare ale serialului care i-a adus recunoaștere pe plan internațional. Cei doi au împreună trei copii, Braeden (21 de ani), Shane (18 ani) și Octavia (17 ani).

În tinerețe, Kevin Sorbo a lucrat ca model în diferite reclame TV pentru a-și plăti studiile de marketing și publicitate. În timpul filmărilor pentru sezonul patru din „Hercule”, actorul a suferit un anevrism la umăr care a dus la patru accidente vasculare cerebrale. Prin urmare, în ultimele două sezoane din serial, a filmat mai puțin, din cauza afecțiunilor de vedere, migrenelor și echilibrului deficitar.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole