duminică, decembrie 10, 2023

Fiica lui Adrian Mutu, apariție răvășitoare la 17 ani! „Altă problemă, cu fetele…”

MedicalFiica lui Adrian Mutu, apariție răvășitoare la 17 ani! „Altă problemă, cu fetele…”

Este clar ca talentul si frumusetea sunt mostenite genetic in familia Mutu! Fostul fotbalist are patru copii frumosi, iar fiica cea mare, Adriana, a uimit internetul cu aparitia ei incredibila. Adolescenta are 17 ani si a mostenit cele mai frumoase trasaturi de la ambii parinti, insa dominante sunt cele de la mama sa.

Fiica lui Adrian Mutu, splendidă!

Intr-o fotografie postata de taticul mandru pe retelele de socializare, Adriana poarta un corset alb si are prins in par un trandafir. Internautii au apreciat postarea in numar mare si i-au lasat o multime de mesaje in care i-au transmis cele mai frumoase complimente.

Daca va alege sa mearga pe urmele mamei sale, Consuelo, Adriana va avea un succes formidabil datorita trasaturilor sale cu adevarat speciale. Adrian Mutu a marturisit ca vorbeste des cu fetele lui, care stau in Republica Dominicana cu mama lor, dar de cand fiica cea mare si-a facut iubit, relatia lor s-a racit.

Cu toate acestea, atat Maya, cat si Adriana isi doresc sa studieze in Europa, ceea ce, cu siguranta, le va da ocazia sa-si vada mai des tatal si fratii, pe Mario si Tiago. Este clar ca familia Mutu este un exemplu de talent si frumusete in lumea sportului romanesc!

‘Altă problemă, cu fetele, că vor să studieze, acum, în Europa. Trebuie să le fac pașapoartele românești.

Cea mare are 17 ani. Acum are prieten, de aici a început să se deterioreze relația noastră, că și-a făcut prieten’, a spus Adrian Mutu.

În prezent, Adrian Mutu traversează o perioadă extrem de bună alături de noua sa parteneră, Sandra, care i-a dăruit un junior simpatic. În trecut, Briliantul era foarte romantic și avea doar cuvinte de laudă la adresa fostei sale soții, Consuelo, însă acum a ales să nu mai facă nici un fel de afirmații ce o privesc pe aceasta.

„M-a schimbat și mă enervează bărbații care spun că nimic nu-i schimbă sau că nu e ok să te influențeze o femeie, mai ales nevasta. Eu am făcut asta ca să o am lânga mine; mi-am dat seama de la început că e foarte specială – pentru mine, nu știu cum o privesc alții. Toată lumea spune că e foarte frumoasă și eu știu asta. Dar dacă era numai foarte frumoasă și asta-i tot, nu era același lucru. Nu m-aș fi schimbat doar pentru atât. Cred că alături de Consuelo am descoperit ce-mi doresc, dar nu dezvolt, că nu facem aici poezie’, a declarat Adrian Mutu în urmă cu câțiva ani.

„Eu dacă aş avea să îi reproşez Consuelei ceva, aş putea să-i reproşez multe lucruri, dar nu o voi face. Mă sună, mi le dă pe fete la telefon, vorbesc cu ele. Când m-am văzut cu fetele şi cu Sandra, ea le-a pregătit şi a stat de vorbă cu ele. Scopul nostru de acum înainte este acela de a le creşte pe fete frumos. O mare parte din avere a rămas la ea, nu vreau să vorbesc mult despre asta. Suntem ok, financiar nu avem nicio problemă’, a mai adăugat Briliantul.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole