duminică, decembrie 10, 2023

Bianca Drăgușanu își cară rudele la botoxat! Cui i-a venit rândul?

MedicalBianca Drăgușanu își cară rudele la botoxat! Cui i-a venit rândul?

Bianca Drăgușanu a dat startul unui adevărat maraton de înfrumusețare în familie! În ultima vreme, blondina a devenit dependentă de transformări și aproape că nu trece săptămâna fără să se dea pe mâna esteticianului.

Bianca a început cu sora

Dar nu este vorba doar despre ea! Bianca și-a propus să-și transforme întreaga familie într-un exemplu de frumusețe și a început cu surioara sa, care a fost la un pas de a o egala la capitolul intervenții estetice. Și de-abia aștepta să își refacă buzele, așa că Bianca a decis să îi facă un cadou și a dus-o la clinica ei preferată din Cluj Napoca.

Dar Bianca nu s-a oprit aici! Sora sa a devenit atât de mulțumită de intervenția estetică încât i-a deschis apetitul și mamei sale, care este și bunicuță. Scopul Biancăi este același: să facă din mama sa una dintre cele mai atrăgătoare femei de vârsta ei. Și de ce nu? Dacă fiicele sunt admirate pe stradă, de ce nu și mamele lor?

Bianca Drăgușanu nu a lăsat nimic la voia întâmplării și și-a dus mama la aceeași clinică din Cluj Napoca, unde aceasta a fost supusă unei intervenții de botox. Și se pare că efectul a fost unul spectaculos, deoarece blondina a hotărât să meargă și mai departe.

Bianca și-a dus mama la botoxat

„De data asta nu am venit singură, am venit cu mama pentru că și mama urmează să-și facă botox”, a spus Bianca Drăgușanu pe Instagram. Nu doar mama ei are parte de procedură, ci chiar și Bianca Drăgușanu. Vedeta spune că își dorește retușarea buzelor. Ba chiar și botox, pentru că au trecut opt luni de la ultimele injectări.

Dar între timp, blondinei i-au mai trecut niște idei prin cap. Dacă mama ei își face botox, de ce să nu își aranjeze și buzele? Femeia e foarte încântată și abia așteaptă să arate din nou mai tânără.

„După ce își face mama botox am de gând să-mi retușez buzele și am de gând să-mi fac și eu botox. Mi-a venit o idee genială, o să-și facă și buzele”, a mai spus Bianca Drăgușanu pe Instagram. Ea a anunțat pe pagina sa de socializare că cea care i-a dat viață și-a dorit foarte mult să-și facă botox, iar pentru că a văzut, la fiicele ei, că rezultatele sunt excelente.

De acum încolo, va fi un adevărat maraton de înfrumusețare în familia Drăgușanu. Cine va fi următorul pe listă? Nu ratați noutățile, vom fi mereu la curent cu cele mai noi transformări ale vedetelor!

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole