marți, noiembrie 28, 2023

Universitatea „Aurel Vlaicu” (UAV) Arad a câștigat 7 proiecte în valoare de peste 1.250.000 lei

Din OrasUniversitatea „Aurel Vlaicu” (UAV) Arad a câștigat 7 proiecte în valoare de peste 1.250.000 lei

Universitatea „Aurel Vlaicu” (UAV) din Arad a obținut finanțare pentru 7 proiecte în valoare de peste 1.250.000 de lei prin competiția organizată de Fondul de Dezvoltare Internațională. Evaluarea și selecția proiectelor a fost realizată de către Consiliul Național pentru Finanțarea Învățământului Superior (CNFIS).

Aceste proiecte vizează diverse domenii, cum ar fi îmbunătățirea echității sociale și a accesului la învățământul superior, internaționalizarea, sprijinirea activităților didactice și a societăților antreprenoriale studențești, îmbunătățirea calității activității didactice și a respectării deontologiei și eticii academice, dezvoltarea capacității de cercetare, adaptarea ofertei educaționale la cererea de pe piața muncii, precum și consilierea și orientarea în carieră.

„Am depus și obținut finanțarea pentru proiecte în cadrul fiecărui domeniu al competiției. Aș vrea să-i nominalizez pe cei care au câștigat și vor coordona aceste proiecte: cei trei prorectori ai universității noastre: Codruța Stoica, Alexandru Popa și Teodor Cilan, Florentina Munteanu, directorul Școlii Doctorale, Lucian Copolovici directorul Institutului de Cercetare-Dezvoltare-Inovare în Ştiinţe Tehnice şi Naturale, Ionel Barbu, coordonator al Societății Antreprenoriale Studențești. Îi felicit pentru munca depusă și sunt convinsă că rezultatele obținute vor contribui la dezvoltarea instituțională a universității de stat și la creșterea calității actului educațional pentru studenții noștri”, a subliniat rectorul UAV și coordonatorul proiectului destinat internaționalizării învățământului superior, Ramona Lile.

Proiectele se vor desfășura pe tot parcursul anului 2023.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole