duminică, decembrie 10, 2023

Bucureşti – A fost semnat contractul pentru reluarea lucrărilor de consolidare şi modernizare la Podul Grant cu BOG`ART S.R.L / Lucrările vor începe în perioada următoare / Proiect de 54 de milioane de lei

EconomieBucureşti – A fost semnat contractul pentru reluarea lucrărilor de consolidare şi modernizare la Podul Grant cu BOG`ART S.R.L / Lucrările vor începe în perioada următoare / Proiect de...

”Punem în siguranţă infrastructura rutieră a Capitalei şi începem prin consolidarea Podului Grant! Astăzi a fost semnat contractul pentru reluarea lucrărilor de consolidare şi modernizare la unul dintre cele mai mari pasaje din Capitală – Podul Grant”, anunţă, vineri, viceprimarul Capitalei Stelian Bujduveanu.

Potrivit acestuia, lucrările vor începe în perioada următoare şi vor fi executate de BOG`ART S.R.L., pe o perioadă de 24 de luni.

Viceprimarul reaminteşte că investiţia privind consolidarea acestui obiectiv a început în aprilie 2019 şi a fost realizată în proporţie de 35%.

Pe parcursul următoarelor 24 de luni, se va interveni etapizat, atât la pasajul principal, cât şi la cele 6 bretele şi la trotuarul pietonal, prin lucrări de infrastructură, suprastructură şi siguranţa circulaţiei

Valoarea investiţiei este de aproximativ 54 de milioane de lei şi acoperă serviciile de proiectare, asistenţă tehnică şi execuţia propriu-zisă a lucrărilor.

”În paralel, finalizăm expertizele la celelalte poduri şi pasaje ale Administraţiei Străzilor Bucureşti, după care vom începe punerea în siguranţă a celor care necesită intervenţii”, a mai transmis viceprimarul.

 

 

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole