duminică, decembrie 10, 2023

El este noul iubit al Ramonei Olaru! Are ceva special

MedicalEl este noul iubit al Ramonei Olaru! Are ceva special

Ramona Olaru, asistenta TV cunoscuta pentru relatiile ei tumultuoase, pare sa fi gasit linistea in bratele unui barbat mult mai tanar decat ea. Dupa recenta despartire de Cătălin Cazacu, Ramona s-a indragostit nebuneste de un tanar milionar de 25 de ani, Mircea Babagianu, care o rasfata cu cadouri extravagante si vacante de vis. Desi se iubesc de doar o luna, cei doi par sa fie nedespartiti, iar Ramona nu se sfiescă sa arate tuturor lumea dragostea lor pe retelele de socializare.

Cine este Mircea Babagianu?

Mircea Babagianu nu numai ca este tanar si chipes, dar se poate mandri si cu propria afacere, un magazin de haine, Killem Clothing Line, precum si cu un Mercedes G-Klasse de circa 100 000 euro. Nu este de mirare ca Ramona este impresionata de posibilitatile financiare ale noului ei partener, si ca se lauda cu cadourile pe care le primeste, in valoare de zeci de mii de euro.

Diferenta de 9 ani dintre ei nu pare a fi o problema in relatie, iar Ramona este fericita alaturi de noul ei partener. Cu toate acestea, fanii asistentei TV sunt uimiti de aceasta schimbare brusca de directie, mai ales ca, pana acum, Ramona era cunoscuta pentru relatia tumultuoasa pe care a avut-o cu Cătălin Cazacu.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole