vineri, iunie 21, 2024

Bucureștenii din Sectorul 5 care dețin un loc de parcare de reședință și vor să-și păstreze locul, trebuie să plătească taxa până la sfârșitul lunii martie

ActualitateBucureștenii din Sectorul 5 care dețin un loc de parcare de reședință și vor să-și păstreze locul, trebuie să plătească taxa până la sfârșitul lunii martie

PS5 reamintește locuitorilor din Sectorul 5 din București, care dețin un loc de parcare de reședință și doresc să prelungească contractul, să achite taxa până la sfârșitul lunii martie. În caz contrar, aceștia riscă să piardă locul de parcare, care va fi atribuit următoarei persoane din lista de așteptare din aceeași zonă. Este important de menționat că lista poate fi actualizată constant de către autorități.

Cetățenii Sectorului 5 care dețin un loc de parcare de reședință și doresc prelungirea contractului trebuie să plătească taxa până la sfârșitul acestei săptămâni, respectiv 31 martie 2023, în caz contrar locul de parcare va fi distribuit următoarei persoane pe lista de așteptare din zona respectivă, transmite Primăria Sectorului 5 într-o postare pe pagina de Facebook.

Serviciul Parcaje Auto de Reședință din cadrul PS5 a anunțat că plățile pentru locurile de parcare pot fi efectuate în următoarele moduri:

  • Prin transfer direct în contul IBAN deschis la Trezoreria Sectorului 5: RO95TREZ70521360206XXXXX; (Beneficiar: Direcția de Taxe și Impozite Locale a Sectorului 5, CUI beneficiar: 38320436, Denumirea operațiunii: taxă ULP – parcaje de reședință)
  • Prin intermediul platformei Ghișeul.ro pe internet
  • La stațiile de plată Selfpay, Qiwi, UN-DOI (prezente în toate magazinele mari), cu numerar sau card bancar
  • La C.E.C Bank și Poșta Română, cu numerar
  • Prin aplicația Westaco, disponibilă la benzinăriile OMV și Petrom
  • Prin intermediul aplicației mobile MobilPay Wallet
  • La sediile Direcției de Impozite și Taxe Locale a Sectorului 5, cu card bancar

Pentru cei care doresc să închirieze un loc de parcare de reședință în Sectorul 5, trebuie să știe că tarifele variază între 300 și 600 de lei.

Tarifele pentru închirierea unui loc de parcare de reședință au fost stabilite de Consiliul General al Municipiului București, nu de primăriile de sector, conform H.C.G.M.B. nr. 219/2022 privind stabilirea nivelurilor impozitelor şi taxelor locale în municipiul Bucureşti, începând cu anul 2023, sunt cuprinse între 300 și 600 de lei, a concluzionat PS5.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole