vineri, iunie 21, 2024

Un avion TAROM a aterizat de urgenţă pe Aeroportul Henri Coandă din Bucureşti, din cauza unei probleme medicale a unuia dintre membrii echipajului de comandă / La bord se aflau 184 de pasageri

EconomieUn avion TAROM a aterizat de urgenţă pe Aeroportul Henri Coandă din Bucureşti, din cauza unei probleme medicale a unuia dintre membrii echipajului de comandă / La bord se...

„Compania TAROM informează că din cauza unei urgenţe medicale a unuia dintre membrii echipajului de comandă, aeronava care efectua zborul RO 7673 pe ruta Timişoara-Hurghada a efectuat o aterizare de urgenţă, conform procedurilor standard în astfel de situaţii”, potrivit comunicatului de presă al companiei.

Compania menţioneză că la bord se aflau 184 de pasageri, iar siguranţa acestora şi a echipajului nu au fost puse în pericol nicio clipă.

„Aeronava a ateriziat în condiţii de maximã siguranţã pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă, iar pilotul a fost preluat de către o echipă medicală”, conform sursei citate.

Zborul RO 7673 va decola în cel mai scurt timp către Hurghada – destinaţia finală, estimăm ora locală 18:00, mai indică sursa amintită.

TAROM reaminteşte faptul că „siguranţa echipajelor şi a pasagerilor TAROM a fost, este şi va rămâne principalul nostru obiectiv”.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole