duminică, decembrie 10, 2023

Final de drum pentru Loredana. S-a despărțit de Andrei Boncea după 25 de ani de căsătorie!

MedicalFinal de drum pentru Loredana. S-a despărțit de Andrei Boncea după 25 de ani de căsătorie!

Loredana Groza, una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din România, ar fi ajuns la despărțirea de soțul ei, Andrei Boncea, după ce au fost căsătoriți timp de 23 de ani. Tatăl vedetei, Vasile Groza, a lăsat de înțeles într-un interviu acordat că mariajul dintre fiica sa și fostul ginere s-a încheiat.

Tatăl Loredanei a confirmat tot!

„Da, Loredana și Andrei nu mai sunt împreună. Nu mă interesează unde stă el, nici pe ea nu o interesează. Relațiile dintre ei sunt normale, nu se pune problema de dușmănie întrei ei. Lucrurile merg bine, au un copil”, a dezvăluit Vasile Groza.

Chiar dacă Loredana Groza a fost mereu discretă în ceea ce privește viața sa privată, fanii săi au observat că artista a renunțat să mai poarte verigheta și nu s-a mai afișat cu soțul ei, alimentând astfel zvonurile privind despărțirea lor.

Cuplul a avut împreună o fiică, Elena, în vârstă de 25 de ani. Loredana și Andrei s-au căsătorit în anul 1998, iar de atunci au fost mereu o prezență constantă în lumea artistică din România.

„Celebritatea e grea. E ca o povară”

Tatăl artistei a povestit și o întâmplare cu fiica sa, ce demonstrează cât de grea e celebritatea.

„Am mers odată cu ea cu trenul la Timișoara. Avea spectacol pe stadion. Am plătit o întreagă cușetă. Dar a văzut-o cineva prin perdea. Apoi a urmat un întreg pelerinaj pe culoar, de nu mai încăpeau. A deschis unul ușa, mi-a zis că vrea să o vadă pe Loredana. Eram și eu tânăr, ea avea vreo 18 ani. Am mers cu ea în deplasări și măritată fiind. Dacă mânca un măr, trebuia să se acopere cu o hârtie, se uitau și cum mestecă. Celebritatea e grea. E ca o povară. Te duci la aeroport, nu poți face nimic că te vede lumea”.

„Putea fi hăituită de toți golanii”

În ciuda celebrității de care s-a bucurat încă de când avea 18 ani, Loredana nu i-a făcut niciodată probleme în ceea ce privește comportamentul său.

„Mă gândesc câteodată că a avut un comportament atât de normal…Putea fi hăituită și dănțuită de toți golanii, dar ea mereu a avut măsurile ei. Nu a fost nevoie să intervin vreodată, să-i spun ceva”, a adăugat acesta.

Vasile Groza este un cunoscut scriitor, publicând o carte de povești inspirată de nașterea fiicei sale. În ciuda despărțirii dintre Loredana și Andrei, tatăl vedetei a transmis că relația lor este una normală și că nu există răutate între cei doi foști parteneri.

Cu toate acestea, fanii Loredanei sunt șocați de veștile despre despărțirea cuplului și așteaptă cu sufletul la gură mai multe detalii din partea artistei sau a fostului ei soț.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole