duminică, decembrie 10, 2023

Dezvăluiri incendiare făcute de Adelina Pestrițu! „Un moment atât de tandru și de pasional trebuie simțit, nu văzut”

MedicalDezvăluiri incendiare făcute de Adelina Pestrițu! „Un moment atât de tandru și de pasional trebuie simțit, nu văzut”

Vedeta TV Adelina Pestrițu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu muzicianul Speak și pare că relația lor este din ce în ce mai fierbinte. Într-un interviu recent acordat pentru Kanal D, Adelina Pestrițu a dezvăluit câteva secrete din dormitor, stârnind controverse și curiozitate printre fanii ei.

Adelina Pestrițu, nemulțumită de Speak?

Potrivit unor surse, bruneta a mărturisit că este foarte sensibilă la lumina din dormitor și că preferă să fie întuneric atunci când se bucură de momente intime cu partenerul ei. „Lumina. Perfecțiunea nu o atinge nimeni. Și nu este vorba despre cum arăți sau despre ce vrei să arăți. E vorba că un moment atât de tandru și de pasional trebuie simțit, nu văzut”, a declarat Adelina Pestrițu în cadrul interviului.

Adelina Pestrițu, relație incandescentă cu Liviu Vârciu

Înainte de relația actuală, Adelina Pestrițu a trecut printr-un mariaj tumultuos cu Liviu Vârciu, dar pare că acum a găsit fericirea alături de Speak. Cei doi formează un cuplu perfect și par să se înțeleagă de minune din toate punctele de vedere. Lui Vârciu încă nu i-a trecut supărarea!

„Inca de cand s-au impacat, noi l-am intrebat pe Liviu daca i-a trecut supararea deoarece Adelina a incercat sa-si refaca viata, iar el ne-a spus ca va incerca. Nu a putu insa trece peste faptul ca ea a avut si alti iubiti dupa ce s-au despartit prima oara, iar noi, prietenii lui, chiar i-am dat dreptate. Asa suntem noi, barbatii”, a marturisit un apropiat de-al lui Liviu Varciu.”

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole