marți, noiembrie 28, 2023

Când au făcut-o pentru prima dată Cătălin Crișan, Dorian Popa, Mihaela Rădulescu și Roxana Ionescu?

MedicalCând au făcut-o pentru prima dată Cătălin Crișan, Dorian Popa, Mihaela Rădulescu și Roxana Ionescu?

Dezvăluiri incendiare ale vedetelor din showbiz despre prima lor experiență amoroasă! Dorian Popa, Cătălin Crișan și Mihaela Rădulescu nu s-au ferit să vorbească despre unul din cele mai importante momente din viața lor!

Cătălin Crișan, senzații tari la doar 15 ani!

Fostul prezentator de la TV, Cătălin Crișan, a mărturisit că și-a pierdut virginitatea la vârsta de 15 ani, cu o femeie mult mai în vârstă decât el. Acesta a avut o aventură în vacanța la mare cu o doamnă de 34 de ani și a făcut-o din curiozitate și din dorința de a experimenta senzații tari. După doi ani, a repetat experiența și a început să-și exploreze sexualitatea într-un mod cât se poate de intens.

Dorian Popa, pe de altă parte, a fost și mai precoce. La doar 13 ani, acesta s-a iubit cu o tânără de aceeași vârstă. Fostul membru al trupei Lala Band nu s-a ferit să vorbească deschis despre prima sa experiență sexuală și a dezvăluit că a fost o experiență plăcută și că a făcut-o tot din curiozitate.

Mihaela Rădulescu mai avea un an până la majorat!

Mihaela Rădulescu a așteptat până la 17 ani să-și piardă puritatea. Ea a făcut dragoste pentru prima dată cu fostul ei soț, în timp ce erau împreună. După anumite neînțelegeri, cei doi s-au despărțit. Mihaela a mărturisit că a fost foarte curioasă să descopere tainele dragostei și că a aștepta cu nerăbdare momentul potrivit.

La fel ca Mihaela Rădulescu, și Roxana Ionescu a avut prima sa experiență sexuală la vârsta de 17 ani. Vedeta a ales să o facă cu un băiat cu care era într-o relație la momentul respectiv. După anumite neînțelegeri, cei doi au pus capăt relației, dar acea experiență a rămas una importantă în viața Roxanei.

 

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole