duminică, decembrie 10, 2023

Universitatea  „Aurel Vlaicu” (UAV) Arad va conferi titlul de Doctor Honoris Causa prof.univ.dr. Ovidiu Predescu

Din OrasUniversitatea  „Aurel Vlaicu” (UAV) Arad va conferi titlul de Doctor Honoris Causa prof.univ.dr. Ovidiu Predescu

Profesorul universitar doctor Ovidiu Predescu, un teoretician și practician de marcă al Dreptului din România, va fi distins cu titlul de Doctor Honoris Causa de către Universitatea „Aurel Vlaicu” (UAV) din Arad. Evenimentul va avea loc vineri, 17 martie, la ora 11, în Sala Senatului, situată în clădirea UAV de pe Bulevardul Revoluției nr. 77.

„Este o onoare să-l primim în comunitatea academică a universității noastre pe distinsul Profesor Ovidiu Predescu, un model de integritate și profesionalism. Domnia sa și-a adus contribuția la dezvoltarea științelor juridice, a avut un rol definitoriu în formarea profesioniștilor dreptului românesc fiind una dintre cele mai avizate voci în domeniul juridic”, a transmis rectorul UAV, Ramona Lile.

Prof.univ.dr. Radu Ioan, președintele Senatului UAV, conduce comisia de Laudatio. Alți membri includ: prof.univ.dr. Ciucă Liviu-Bogdan de la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, președintele Academiei de Științe Juridice din România; prof.univ.dr. Duțu Mircea, director al Institutului de Cercetări Juridice „Acad. Andrei Rădulescu” din cadrul Academiei Române și profesor la Universitatea Ecologică din București; prof.univ.dr.habil. Duvac Constantin, președintele Asociației Române de Științe Penale și profesor la Universitatea Româno-Americană din București; și prof.univ.dr.habil. Iancu Elena-Ana, președintele Secției 3- Metodologia investigării infracțiunilor din cadrul Asociației Române de Criminalistică și profesor la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole