duminică, decembrie 10, 2023

Cum arată acum Marinela Nițu, fosta soție a lui Miron Cozma. De ce s-au despărțit?

MedicalCum arată acum Marinela Nițu, fosta soție a lui Miron Cozma. De ce s-au despărțit?

Povestea de iubire dintre Miron Cozma și Marinela Nițu a fost una din cele mai controversate din istoria României! Cei doi s-au despărțit în mod definitiv în 2014, după mai multe certuri și împăcări.

Începuturile relației cu Miron Cosma

Totul a început în 1998, când Miron Cozma, liderul minerilor, a pus ochii pe Marinela Nițu, o cântăreață sexy și talentată pe care a întâlnit-o în timpul unei vacanțe pe litoralul românesc. Dragostea a fost imediată, însă existau două mari impedimente: Miron era deja căsătorit, iar Marinela avea o relație cu un italian bogat.

Cu toate acestea, cei doi au continuat să se vadă în secret, iar presa a aflat de povestea lor când Miron a fost condamnat la 18 ani de închisoare pentru instigare la subminarea puterii de stat a minerilor din 1991. Marinela a fost alături de el în fiecare zi, aducându-i pachete cu mâncare și încurajându-l să rămână puternic.

Presa a fost imediat interesată de povestea lor de dragoste interzisă, iar Marinela a devenit cunoscută sub numele de „Luceafărul Huilei”. Cei doi s-au despărțit în cele din urmă în 2001, când Miron a decis să îi ofere Marinelei libertatea de a-și trăi viața departe de el și a declarat că își dorește o altă femeie în viața lui, mai frumoasă decât ea.

Marinela Nițu și-a încercat norocul în străinătate!

Marinela a fost profund afectată de decizia lui, dar a plecat în Italia și apoi în Statele Unite pentru a-și vedea de viața ei. În 2004, Miron a fost eliberat din închisoare, dar a fost rearestat după doar 24 de ore.

În ciuda tuturor obstacolelor, cei doi au reluat legătura în 2005 și au continuat să comunice prin telefon chiar și atunci când el se afla din nou în închisoare. Cei doi s-au căsătorit în cele din urmă în 2011, dar povestea lor de dragoste tumultuoasă s-a încheiat definitiv în 2014.

Miron a declarat că nu mai păstrează legătura cu Marinela, iar presa a speculat că ar fi avut loc o nouă ceartă între cei doi.

„Eu am o relație foarte bună cu toate femeile cu care am fost, dar cu Marinela este altă situație. Nu mai vorbesc cu ea! Ea este o femeie narcisistă, asta este o boală. Ei se consideră cei mai cei, cei mai buni, aşa e ea, asta crede despre persoana ei.

Am vorbit cu sora sa la telefon, să-i transmită să vină să își ia niște acte care au rămas la mine. Nu a venit. I-am trimis mesaje şi de Crăciun, şi de Paște, că așa este frumos, ea nici măcar nu s-a obosit să îmi răspundă”, a precizat Miron Cozma

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole