marți, noiembrie 28, 2023

Dana Săvuică încurajează „picanteria”! Ce sfaturi intime pentru femei are de 8 martie?

MedicalDana Săvuică încurajează „picanteria”! Ce sfaturi intime pentru femei are de 8 martie?

Primul Playmate Playboy din România, Dana Săvuică, oferă sfaturi importante despre cum să îți păstrezi relația mereu pasională și plină de seducție.

Potrivit acesteia, gelozia este unul dintre cei mai mari dușmani ai cuplurilor și încurajează „jocul” continuu de ademenire a partenerului în mrejele pasiunii. Dana Săvuică îi sfătuiește pe îndrăgostiți să se bucure de fiecare moment petrecut împreună și să evite discuțiile inutile și reproșurile.

De asemenea, primul Playmate autohton își critică tinerii care caută partenerul ideal pe internet și se mint reciproc, trasmițându-le că dragostea nu se caută acolo.

În orice caz, Dana Săvuică își continuă mesajul de a încuraja oamenii să își trăiască viața la maxim și să își păstreze mereu pasiunea și seducția în relațiile lor. Așa că, dragi cititori, urmați sfaturile primului Playmate autohton și bucurați-vă de fiecare moment alături de persoana iubită!

Dana Săvuică oferă sfaturi prețioase pentru reprezentantele sexului frumos: „Să ai grijă, să te menții frumoasă, să vii cu picanterii în relație!”

Reporter: Ați fost vreodată geloasă, doamna Dana?

Dana Săvuică: De nenumărate ori am făcut prostia asta, da!

Reporter: Și cum se manifestă, erați vulcanică, sunteți o fire vulcanică?

Dana Săvuică: Da, vulcanică eram. Acum am ajuns la o înțelepciune, o experiență de viață în care mi s-a arătat că nu ai de ce să fii geloasă, îți distrugi sănătatea, psihicul, liniștea interioară.

Reporter: Da, dar și partenerul, având în vedere că ați fost și sunteți o femeie frumoasă?!

Dana Săvuică: Dar cine a zis că m-a înșelat cineva pe mine?! Eram geloasă și erau și ei geloși, era un fel de război fără sens, care a dus la pierderi și de o parte și de alta. Deci n-am câștigat nimic!

Reporter: Dar asta nu ține relația intrigantă, faptul că există acolo chestia asta «măi, poate îl pierd»?

Dana Săvuică: Asta cu «poate îl pierd» ar trebui să existe în fiecare zi. Și trebuie să faci eforturi, trebuie să te bucuri de viață alături de el, dar în același timp să ai grijă, să te menții frumoasă, să vii cu picanterii în relație, să lași puțin mister pe ici, pe colo. Să nu-ți ridici fustele-n cap, că nu-i frumos! La figurat, nu la propriu.

Prima copertă Playboy a României critică „apucăturile” generației tinere: „Mă minte, mă înșală!”

Reporter: Și generația tânără ce greșește?

Dana Săvuică: Că își caută partenerul sau partenera pe Tinder? Pentru că dacă stai cu nasul în telefon și aștepți perfecțiunea să apară, nu! Trebuie să ieși în lume, să socializezi, trebuie să privești omul ăla în ochi. Ochii sunt oglinda sufletului, eu ce văd pe telefon acolo?

O poză frumoasă cu multe filtre. Deci mă induce în eroare, din prima mă înșală. Mă minte, mă înșală, îmi înșală așteptările, tipul sau tipa din poză nu e așa în realitate. Și atunci pornești cu stângul din start.

Reporter: Am citit un articol în care spuneai că ai fost despărțită o bună perioadă de părinți…

Dana Săvuică: Prin natura meseriei tatălui meu, ca șef de misiuni diplomatice, a trebuit să stea prin diverse țări, departe de copiii lui. Ambii părinți, de fapt, că mama era cu el tot timpul. Și într-adevăr, eu și sora mea am copilărit și am crescut cumva cu bunicii.

Reporter: Și ai învățat să nu îți proiectezi asta asupra fiicei tale?

Dana Săvuică: Am făcut același lucru. Fiica mea, când era mică, pentru a primi educația pe care am primit-o și eu, am făcut-o pachet și am trimis-o în misiunile diplomatice alături de părinții mei. Deci și ea a crescut cu bunicii și a fost departe cumva de părinți.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole