duminică, decembrie 10, 2023

Zarug isi caută jumătatea! „Să aibă două mâini și trei picioare!” Vrei să fii iubitul lui?

MedicalZarug isi caută jumătatea! „Să aibă două mâini și trei picioare!” Vrei să fii iubitul lui?

Zarug își caută jumătatea, iar cerințele îndrăgitului concurent de la Asia Express și Te cunosc de undeva! sunt clare: „să aibă două mâini și trei picioare!”

Zarug, în căutarea iubirii!

Confidentul Anei Morodan, a oferit un interviu exploziv, în care a vorbit despre căutarea sufletului pereche. Entertainerul a dezvăluit că, deși este singur de peste 30 de ani, nu și-a pierdut speranța în dragoste.

În timpul interviului, Zarug a dezvăluit cum se comportă atunci când are fluturi în stomac și ce anume caută la un posibil partener. Însă, cel mai amuzant aspect al interviului a fost dezvăluirea semnalmentelor pe care le caută Zarug la viitoarea lui iubită.

Potrivit lui Zarug, potențiala parteneră trebuie să aibă două mâini și trei picioare! Chiar și așa, entertainerul a recunoscut că nu are un tipar clar din punct de vedere fizic, iar la nivel emoțional este foarte exigent.

Fanii lui Zarug sunt cu siguranță curioși să afle cine va fi norocosul care îi va câștiga inima și va fi aleasa drept sufletul lui pereche. Oricum ar fi, suntem siguri că Zarug va continua să ne distreze cu umorul lui contagios și cu aventurile sale din lumea showbizului.

Interviul cu Zarug, chiar mai jos! „Sunt singur de 30 de ani!”

Reporter: Este o virtute aceasta a „rezistenței”?

Zarug: Rezistența psihică, da, este întotdeauna o virtute, mai ales în februarie. Altfel, fizică, nu știu ce să zic, că nu știu dacă lumea își dorește maraton!

Reporter: Deci să știm de la Zarug, dacă e prea mult strică!

Zarug: Totul e să fie eficient!

Reporter: De ce ai pomenit despre acest februarie ca fiind o perioadă dificilă?

Zarug: Pentru mine februarie nu e deloc o lună dificilă, e chiar o lună aniversară. Pentru voi, ceilalți, e, pentru că e una dintre cele trei ocazii pe an în care s-o păcălești pe proastă că o iubești.

Ai trei zile pe an, de ziua ei, de 8 martie și de Sfântul Valentin, în care, chiar să o prostești că merită. Dar tu mă întrebi pe mine despre relații, care sunt singur de 30 de ani…

Reporter: Te-ai gândit vreodată că e un fel de blestem această singurătate a ta?

Zarug: Nu mi se pare un blestem să fii singur, pentru că e mai bine să fii singur, decât în companie proastă. Decât să vrei să stai într-o relație din motive greșite, mai bine ești singur și fericit.

Zarug își caută sufletul pereche: „Să aibă două mâini și trei picioare!”
Reporter: Cum e Zarug romanticul?

Zarug: Nu sunt o ființă foarte romantică, pentru că sunt destul de cinic și foarte cerebral. Și atunci, mi-e greu să mă pierd în buchete în formă de inimioară și ciocolățele, petale și vioară la o cină cu spaghetă.

Reporter: Dar ce trebuie să aibă omul acela?

Zarug: Inteligență, niște cultură și, în primul rând, un background similar cu al meu, ca să ne putem înțelege.

Reporter: Dar fizic ce trebuie să aibă?

Zarug: N-am un tipar fizic. Trebuie să aibă două mâini, două picioare. Sau să aibă două mâini și trei picioare!

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole