marți, februarie 27, 2024

Mașină vandalizată în stil mafiot în Timișoara

Din OrasMașină vandalizată în stil mafiot în Timișoara

În noaptea de 7 spre 8 Martie 2023, mașina agentului șef principal de poliție din cadrul Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte Arad a fost vandalizată într-un mod mafiot. Elena Iohana Radmacher, cea mai în veche polițistă din departament, se află în prezent în concediu maternal, având o fetiță de un an și cinci luni.

Soțul său, Marius Radmacher, deține o spălătorie auto pe Calea Romanilor și crede că atacul vine de la o familie cu care au avut o altercație în luna noiembrie 2022 într-un mall din Arad. La acea vreme, în timp ce se aflau în lift cu soția și fetița lor, a început un conflict verbal cu o altă familie, care a escaladat într-o bătaie.

„În noiembrie în timp ce ne aflam în lift, la mall, un copil a strănutat exact peste fetița mea și de acolo au pornit discuții, iar părinții lui au început să ne lovească cu picioarele. Eu am încercat să evit conflictul. Cred că de acolo ni se trage și bănuim că tot ei ne-au vandalizat mașina. Și nu așa, ci în stil mafiot, după regulile din Palermo. Am făcut plângere la Poliție. Fetița mea a rămas cu traume după ce a asistat la bătaie și acum avem probleme și mergem la psiholog. ”, a declarat soțul acesteia.

Deși în trecut a fost campion de Kick-Box în anii 2000, soțul Elenei Iohana a evitat conflictul cu familia din mall. Această experiență sportivă ar fi putut ajuta la protejarea familiei într-un astfel de incident.

Elena Iohana a menționat că mașina vandalizată era una pe care o îngrijea cu mare atenție și care avea un kilometraj destul de mic. În loc să se bucure de Ziua Internațională a Femeii, a avut parte doar de pagube cauzate de actul de vandalism. Mașina se afla în parcarea plătită de la blocul de pe Alea Ulise din Cartierul Vlaicu în momentul atacului.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole