vineri, iunie 21, 2024

Maria Roman de la Mireasa este însărcinată! Ce mesaj emoționant a postat fosta concurentă: „Cea mai mare minune din viața mea!”

MedicalMaria Roman de la Mireasa este însărcinată! Ce mesaj emoționant a postat fosta concurentă: „Cea mai mare minune din viața mea!”

Maria Roman, fosta concurentă de la Mireasa, este însărcinată cu primul ei copil! Anunțul a fost făcut printr-o postare emoționantă pe rețelele de socializare, în care Maria a dezvăluit și sexul bebelușului: un băiețel!

Maria Roman a dezvăluit numele și genul bebelușului!

Dar asta nu e tot! Fosta concurentă a dezvăluit și numele pe care îl va purta micuțul: Antonio Andrei! Un nume frumos și plin de rezonanțe istorice!

Se pare că Maria trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei, după o cerere în căsătorie romantică din partea logodnicului ei, chiar de Ziua Îndrăgostiților! Fericită și împlinită, ea a sărit în brațele partenerului ei când a aflat că va fi mamă de băiat.

După divorțul de fostul soț, Maria și-a găsit liniștea alături de actualul partener, iar acum se bucură de o relație frumoasă și plină de iubire. Cei doi au grijă să se susțină reciproc în orice moment și să petreacă clipe prețioase împreună.

Maria Roman, extrem de fericită!

„Mulțumesc, Doamne, pentru cea mai mare minunea din viața mea! În viață omul trece prin multe încercări și bune și rele, dar Dumnezeu mi-a fost alături și mi-a împlinit cea mai de preț dorință , de a fi mămică. Multumesc Doamne! Ne-am dorit enorm un băiat”, a scris Maria Roman de la Mireasa pe InstaStory.

Felicitări, Maria, pentru cea mai mare minune din viața ta! Vom aștepta cu nerăbdare să vezi fața micuțului Antonio Andrei și să aflăm mai multe detalii despre acest cuplu frumos și fericit!

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole