duminică, decembrie 10, 2023

Arădeancă premiată la Gala Excelenței Feminine din România

Din OrasArădeancă premiată la Gala Excelenței Feminine din România

Ramona Șerban, din Arad, a primit premiul „Perseverența în aplicarea legislației execuțional-penale în sistemul penitenciar” în timpul Galei Excelenței Feminine din România.

„20 de ani neîntrerupt de serviciu pe SECȚIE cu 2 sau 3 paliere. 100-200 de deținuți/palier – Regim Închis și Maximă Siguranță.

Colega noastră, cms.șef de poliție penitenciară Ramona Șerban a fost evidențiată cu premiul „Perseverența în aplicarea legislației execuțional-penale în sistemul penitenciar” în cadrul Galei Excelenței Feminine din România. Au mai fost premiate femei deosebite din guvern, parlament, armată, sectorul privat.

Un juriu format din personalități marcante din Administrația Prezidențială, Statul Major al Apărării, Parlamentul României și alte instituții importante, au remarcat contribuția de peste 23 de ani în sistem, din care 20 de ani “în prima linie”.

Tot respectul. Să faci ceea ce îți place este pentru amatori. Să îți placă ceea ce faci este pentru profesioniști”, a transmis directorului general al Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP), comisar șef de poliție penitenciară dr. Dan Halchin.

Ramona Șerban a spus că premiul a surprins-o:

„Premiul m-a surprins, nu s-a întâmplat niciodată în sistemul nostru ca cineva să fie premiat. Nu mi-aș fi imaginat asta. Eu am făcut munca din plăcere, îmi place să lucrez cu oamenii, chiar dacă fac parte dintr-o altă categorie. Premiul m-a surprins, nu m-aș fi așteptat niciodată, a fost un moment măreț, înălțător și unic și este o apreciere din partea șefilor mei pentru întreaga mea activitate și pentru tot eforul meu depus de-a lungul carierei. Mulțumesc domnului director general pentru încrederea acordată și pentru apreciere și conducerii Penitenciarului Arad pentru sprijin și susținere și colegilor mei fără de care nu aș fi reușit”.

Ionel Iovescu, reprezentantul de presă al Penitenciarului Arad, a afirmat:„ne bucurăm pentru colega noastră, comisar șef de poliție penitenciara Ramona Șerban, care de 23 de ani este în slujba sistemului penitenciar iar de 20 de ani îndeplinește atribuții ca șef de secție. În toți acești ani a avut in responsabilitate doar secții de bărbați, de la minori la adulți, uneori periculoși însă cu mult profesionalism si dăruire a reușit să gestioneze toate situațiile si provocările întâlnite de a lungul timpului iar premiul primit încununează o carieră pentru o femeie puternică și dedicată meseriei”.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole