vineri, iunie 21, 2024

Irinei Fodor îi place „bormașina”! Îl trimite pe Răzvan la cratiță!

MedicalIrinei Fodor îi place „bormașina”! Îl trimite pe Răzvan la cratiță!

Irina Fodor susține că la ea în casă nu există treburi pe care un singur sex le face! Și ei îi place bormașina, având una personală, iar pe Răzvan îl trimite la cratiță!

Irina Fodor cu bormașina, Răzvan la cratiță!

„La noi lucrurile nu prea sunt împărțite pe sexe, ca să spun așa, adică responsabilitățile nu prea sunt „asta faci doar tu, asta fac doar eu”. Eu am propria mea bormașină, de exemplu, pe care mi-am cumpărat-o cu mânuțele mele. Eu mai am și un dispozitiv de tuns gardul viu, pentru că tai gardul și n-am vrut să-l las pe Răzvan, pentru că el este astmatic, iar gardul viu conține foarte mult praf și n-am vrut să risc să facă vreo criză de astm, adică din protecție am făcut asta și el tot din protecție gătește în fiecare zi acasă”, a mărturisit prezentatoarea TV.

Irina Fodor se plânge că filmările de la America Express sunt grele!

Vedeta a mărturisit că filmările din America Latină au fost foarte grele: „Foarte mare a fost dorul de ei, speram că mă voi obișnui, speram că anul acesta o să fie mai simplu, pentru că e deja a doua oară și se spune că odată cu experiența lucrurile devin mai ușoare, dar nu, n-au fost mai ușoare, a fost la fel de greu. Din momentul în care am tras ușa casei după mine, m-am urcat în mașină și tot drumul până la aeroport am bocit. E o ruptură așa de puternică, știu că nu e definitivă, doar că desprinderea aia de acasă nu se poate compara cu nimic, mi se pare că s-a dus totul de râpă”.

Irina Fodor a vorbit și despre sezonul America Express care va începe în curând la Antena 1. „Cred că a fost sezonul cu cele mai multe îmbolnăviri, de toate feluri posibile, adică de la alergii la enterocolite, la tot felul de gripe și răceli. Doamna doctor chiar a avut de lucru anul acesta cu noi, atât de mult încât, epuizată fiind a avut și ea nevoie de perfuzii. Nici nu știu cu ce să încep, căci au fost atât de multe lucruri altfel față de ce știm noi încât mi-ar fi foarte greu să descriu un proiect de amploarea asta care a durat două luni, în țările astea minunate, pline de culoare și de energie, o cultură total diferită. Nu știu cum aș putea să descriu toate lucrurile astea într-o frază sau două”, a mai adăugat ea

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole