marți, februarie 27, 2024

Dana Războiu, bătută de tatăl său și de fostul soț! „Am făcut multe ore de terapie ca să scap de aceste traume!”

MedicalDana Războiu, bătută de tatăl său și de fostul soț! „Am făcut multe ore de terapie ca să scap de aceste traume!”

Fosta prezentatoare TV, Dana Războiu, a dezvăluit într-un interviu cutremurător una dintre cele mai mari traume din viața ei. Cunoscuta vedetă a mărturisit că a avut o copilărie de coșmar, fiind bătută și umilită de tatăl ei dur și violent. Dar problemele ei nu s-au oprit aici. Dana a crezut că își va găsi liniștea alături de fostul soț, dar și acesta a devenit agresiv și a maltratat-o de mai multe ori.

Dana Războiu, subiect dureros!

Fosta prezentatoare a dezvăluit că a trecut prin momente cumplite și a avut nevoie de multe ore de terapie pentru a se recupera. În ciuda faptului că l-a iertat pe tatăl ei și că a regretat profund moartea lui, rănile din trecut au lăsat urme adânci în sufletul ei și au avut un impact puternic asupra vieții ei.

„El a murit făcând un infarct după ce o lungă perioadă a suferit de boli cardiovasculare. Mi-ar fi plăcut să fie un pic mai maleabil în aşa fel încât să trăiască şi acum şi să se bucure de nepoţii lui, pe care nu i-a cunoscut niciodată. (…)

Cred că evit subiectul cu tatăl meu, e unul dureros, pentru că l-am pierdut neapucând să-mi dau seama cât de mult îl iubesc. Pentru un copil e greu să aibă un tată atât de riguros şi de strict, iar el a fost un om foarte strict, iar în timpul vieţii lui nu am fost foarte apropiată de el. Părinții se certau, bătaia era ceva uzual… Mama îi spunea tatălui meu să nu mă mai lovească în cap ca să nu mă tâmpească.

Genul de familie din care vrei să fugi. Într-un fel m-a ajutat asta pentru că am așteptat să fac 18 ani ca să plec de acasă. Nu e plăcut pentru că asta lasă traume. După aceea am făcut multe ore de terapie ca să scap de aceste traume. Cred că de asta am și dat la psihologie.”, a declarat vedeta.

Dana Războiu, bătută de fostul soț

Dana Războiu a fost căsătorită cu Ovidiu Brânzan, care a bătut-o de mai multe ori. Vedeta a depus plângere la Poliție și a divorțat de soțul ei.

„Subsemnata Războiu Dana susţin că în seara zilei de luni, 25.07.2005, am fost agresata fizic de soţul meu, Brânzan Ovidiu. Menţionez că acesta m-a lovit de mai multe ori cu pumnii şi picioarele.”, se arată în plângerea respectivă, cu mai bine de 19 ani în urmă.

Dana Războiu a renunțat la televiziune pentru că este un domeniu cu prea multă dramă. Acum, ea se ocupă de Asociația „Nație prin educație”.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole