vineri, iunie 21, 2024

Larisa Iordache, gata de o nouă relație? „Îmi pot permite absolut orice îmi doresc!”

MedicalLarisa Iordache, gata de o nouă relație? „Îmi pot permite absolut orice îmi doresc!”

Larisa Iordache, fostă gimnastă, campioană a noastră, este gata de o nouă relație! Ea a declarat că e singură, și că a învățat să se iubească singură după ce i-a fost frântă inima!

Larisa Iordache a învățat să se iubească mai mult pe sine!

„Momentan nu există un bărbat alături de mine. Nu am o relație, nici nu am pus eu bază, în ultima perioadă, pe acest lucru. Am pus accent pe mine, am vrut să mă refac singură, să fiu eu echilibrată și să mă iubesc mai mult pe mine. (…) Cred că am învățat după relația eșuată cum să mă iubesc mai mult pe mine, cum să îmi axez tot timpul necesar pentru nevoile mele și pentru a mă face pe mine să mă simt mulțumită de mine, în primul rând, și să îmi petrec mai mult timp cu famila”, a mărturisit Larisa Iordache, pentru Antena Stars.

Ea spune că stă bine financiar, mai ales că încasează o rentă viageră consistentă. „Sunt deschisă să cunosc persoane, dar în același timp să am grijă de mine, pentru că acest aspect contează foarte mult. (…) În afară de liniște nu îmi doresc nimic altceva, consider că am ajuns la nivelul la care îmi pot permite, în limita bunului simț, absolut orice îmi doresc eu. Îmi pot face cadouri și singură”, a adăugat fosta concurentă de la America Express.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole