vineri, iunie 21, 2024

Jador își caută iubită! Ce caracteristică fizică trebuie să îndeplinească?

MedicalJador își caută iubită! Ce caracteristică fizică trebuie să îndeplinească?

Jador este unul din  cei mai îndrăgiți maneliști din noul val al acestui curent în România. El este foarte curtat de domnișoare, iar din această cauză el a ținut să precizeze ce apreciază mai mult la femei, și anume fundul!

”Vreau o fată care să aibă cel mai mare bas în blugii ăia skinny”, a scris Jador într-o postare pe contul său de Instagram.

Jador a îngropat securea războiului cu Bogan Mocanu!

Bogdan Mocanu s-a luptat recent în gala RFX, iar Jador a fost în public să-l susțină, spre surprinderea sa!

„Nu l-am invitat. Din câte știi a fost un scandal în spate, în care a fost și el implicat. Jador cred că a fost trimis de Dumnezeu în momentul oportun, pentru că eram foarte calm, nu aveam emoții deloc înainte de meci, iar el a venit super agitat, probabil era și pilit și m-a încurajat, a scos moldoveanul, țăranul din mine. M-a încurajat foarte tare, m-am bucurat enorm să îl văd acolo, mai mult decât mă așteptam eu, având în vedere că noi nu am vorbit de multe luni.

Am simțit că a venit tata la meci sincer sau mama sau cineva din familie, apropiat. Deja acolo era fratele meu de sânge, Vlad, antrenorul meu care e ca un tată spiritual, prietenii mei de la sală care sunt ca niște frați și mai lipsea Jador, el era singurul care nu era. M-am bucurat mult când l-am văzut, m-a ajutat mult!” a zis Bogdan Mocanu.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole