marți, mai 21, 2024

Dana Marijuana are o nouă relație după moartea fostului partener

MedicalDana Marijuana are o nouă relație după moartea fostului partener

O nouă relație pentru artista care a scris istorie alături de La Familia!

Dana Marijuana a trecut, în 2022, printr-un episod traumatizant care a lăsat urme adânci în sufletul său. Bărbatul cu care avea o relație, la vremea respectivă, s-a stins din viață într-un accident casnic.

După acest moment nu și-a imaginat că poate să mai iubească vreodată, însă destinul avea alte planuri pentru ea. Recent însă, celebra artistă rap a vorbit deschis despre planurile sale de viitor.

„Ne înțelegem perfect, chiar perfect. Este un bărbat deosebit care a avut răbdare cu mine. Care m-a încurajat și mi-a dat putere întotdeauna. E o poveste cu sfârșit tragic. Mi-e greu să explic… noul meu partener m-a preluat cu toate greutățile. În momentele mele de cumpănă a fost alături de mine. E un înger care m-a luat de mână și m-a scos din întuneric. Este tot ce aveam nevoie, fix când aveam nevoie!”, a declarat Dana Marijuana.

„Mă simt perfect. Consider că este ultimul meu nivel și cel mai înalt. Sunt bine, sunt fericită, vindecată. Aștept să văd ce-mi rezervă fiecare zi din viața mea”, a continuat artista.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole